Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért várják el a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a nők a férfitől a saját házat, autót, utazásokat jó keresetet mintha ez a mai világban olyan könnyű lenne?

Figyelt kérdés
Miért nem tesznek saját maguk érte? Könnyű a férfiakat lehúzni. Az összes pénzsóvár.

2015. dec. 7. 11:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Miért várják el a férfiak alanyi jogon a mai napig is, hogy a nő egyedül főzzön, mosson, takarítson rájuk, miközben a normális életszínvonal fenntartásáért mindkét félnek munkát kell vállalnia?

Miért nem tartják férfiasnak kimosni a saját sz@rfoltos gatyájukat? Könnyű kihasználni a nőket. Az összes életképtelen csecsemő.

- mondanám, ha egy szexista soviniszta gyökér lennék :)

2015. dec. 7. 15:26
 12/17 omba ***** válasza:
Harmadik komoly kapcsolatomban élek, meg köztük volt pár rövidebb. Én nem találkoztam ilyen nővel, - vagy csak nem vettük észre egymást.
2015. dec. 8. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Anyukádról vetted a példát, ugye, kérdező? Ja, de mégse, mert ha faterod gazdag lenne, akkor te se rinyálnál itt. Szóval ezt gondold át még egyszer.
2015. dec. 8. 20:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Normális nőkkel kell kezdeni nem ribikkel. Azoknak nincsenek ilyesfajta elvárásaik. Én nem vártam el, sőt, a férjem volt az aki hozzám költözött, az anyját és a húgát hagyta ott egyébként, mert velük élt amikor összejöttünk.
2015. dec. 8. 21:20
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
A férfiak miért várják el a nőktől, hogy hibátlanul szépek, nagy mellűek, vékony derekúak, feszes fenekűek, ápoltak, sportosak legyenek, ugyanakkor figyelmesek, hűségesek, isteni szeretők és persze szakácsok és takarítónők is egyben, mellette csodálatos anyák, és mindezt, ha lehet, versenyképes fizetés birtokában?
2015. dec. 9. 21:14
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Régen is a férfi volt az úr a háznál, a pénzkereső, az asszony szó szerint háztatrtásbeli volt, gyerekeket nevelt.

Az őskorban is a férfi tartotta fent a populációt, amihez az étel volt az alap. A nő ennek környezetét alakította ki, hogy legyen hol élni.

Jelenkorban is mindenhol ez megy.

Nem véletlen a mondás sem, hogy egy nő legyen k_urva az ágyban, háziasszony a konyhában...a férfi meg megkeresi a lóvét, este meg előveszi a farkát a nőnek. :D

2015. dec. 11. 12:50
 17/17 Fke ***** válasza:

Keress értelmes nőt akkor?

Nekem nincs kocsim, de egy csaj nem utasított még vissza emiatt. Lehet a BKV bérletet is elfogadják?

26F

2016. júl. 22. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!