Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beleszólnátok, mennyit költ az eltartott barátnőtök?
Sajnos jövő hét közepétől oda a munkám. Átlagosan kerestem korábban, így valamennyi megtakarításom is van.
2200€-t sikerült félretenni, ebből 4-5 hónapig tudnék kijönni ha csak az albira és a kajára költök. Viszont ilyen hosszú ideig meg nem szeretnék munkanélküli lenni, szerintem már egy hét után az agyamra fog menni.
Eddig se voltam nagy költekező, de most annyira nem tudom, milyen költségvetést kéne írnom...A párom egyelőre nem szól bele, hiszen az ő keresetéhez se korábban, se most nem nyúltam.
Ilyenkor az a helyes, ah hagynám idővel beleszólni, vagy attól, hogy nem dolgozom a saját megtakarításom még kezelhetem én?
4-5 hónap alatt bőven lesz időd melót találni,ne aggódj.
Amíg a rád eső részét a lakbérnek,a költségeknek állod,addig a párodnak egy szava sem lehet.
Se most,se holnap,se a jövő héten,se a jövő hónapban,semmikor semmi köze nincs ahhoz,hogy te,a saját pénzeddel,amit te kerestél mit csinálsz!
A saját megtakarításod a sajátod,a változó munkaviszonyod nem változtat semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!