Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Meddig viselnétek el azt, hogy folyton csak szendvicset kapnátok ebédre, mert a barátnőtök egyáltalán nem ért semmit a főzéshez?
Mert egyszerűen lusta volt megtanulni a mikéntjét és nincs is hozzá türelme (pláne mosogatni maga után).
Rákényszerítenétek őt egy idő után, hogy tanuljon már meg végre minimum alapszinten főzni?
Vagy inkább kicsit pozitívabban fognátok fel a helyzetet, hogy legalább van barátnőtök és nem vagytok egyedül?
Én is jól főzök, de azért tán beavatnám ennek az örömeibe is.
Rákényszeríteni???? Na ne! Meg hogyan is?
Én örülnék hogy van barátnőm, az biztos. Alap szinten én is tudok főzni, szal simán összehoznék vele kettesben egy főzőcskét, így tanulhatna is, meg elszórakoznánk. :)
Néznék valami jó kis receptet és ketten megcsinálnánk.
Persze ahhoz olyan nő is kéne, aki vevő erre.
Már nem azért, de te miért nem tanulod meg eltartani magadad? Egy esetleges szakítás után egyből rohannál anyucihoz, hogy legyen, aki főz-mos rád?
Egy életképtelen férfi a legtaszítóbb látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!