Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Meddig viselnétek el azt, hogy folyton csak szendvicset kapnátok ebédre, mert a barátnőtök egyáltalán nem ért semmit a főzéshez?
Mert egyszerűen lusta volt megtanulni a mikéntjét és nincs is hozzá türelme (pláne mosogatni maga után).
Rákényszerítenétek őt egy idő után, hogy tanuljon már meg végre minimum alapszinten főzni?
Vagy inkább kicsit pozitívabban fognátok fel a helyzetet, hogy legalább van barátnőtök és nem vagytok egyedül?
Én se főzök valami jól, bár igyekszem megtanulni. Viszont ha ilyen párom lenne, aki elvárná(!), hogy mindig én tegyem elé az ételt, mert szerinte ez a dolgom, ő meg még egy nyamvadt kis szendvicset se tud magának megvajazni, azt ott is hagynám a csudába! Azért álljunk már meg egy pillanatra, én nem az anyja vagyok, hanem a kedvese!
Egyébként mi megoldottuk ezt a problémát, a Teletáltól rendelünk heti menüt; így minden nap más főtt étel van ebédre, mosogatni se kell és sokkal olcsóbban kijövünk, mintha hetente többször is be kéne vásárolnom a főzéshez. ;)
"Aki lusta elolvasni egy receptet és megcsinálni azzal igencsak nagy gond van..."
Igen. Én is ezt gondolom a kérdezőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!