Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk! Meddig viselnétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Meddig viselnétek el azt, hogy folyton csak szendvicset kapnátok ebédre, mert a barátnőtök egyáltalán nem ért semmit a főzéshez?

Figyelt kérdés

Mert egyszerűen lusta volt megtanulni a mikéntjét és nincs is hozzá türelme (pláne mosogatni maga után).

Rákényszerítenétek őt egy idő után, hogy tanuljon már meg végre minimum alapszinten főzni?

Vagy inkább kicsit pozitívabban fognátok fel a helyzetet, hogy legalább van barátnőtök és nem vagytok egyedül?

2015. szept. 26. 16:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
97%
Miért lenne alap, hogy KAPJ valamit ebédre? Hihetetlenek a válaszok..
2015. szept. 26. 18:32
 22/28 anonim ***** válasza:
83%
Én tudok főzni, de ahogy azt érezném egy kapcsolatban, hogy elvárásnak veszi a párom, mert én vagyok nő, soha többet nem főznék.
2015. szept. 26. 18:46
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Én se főzök valami jól, bár igyekszem megtanulni. Viszont ha ilyen párom lenne, aki elvárná(!), hogy mindig én tegyem elé az ételt, mert szerinte ez a dolgom, ő meg még egy nyamvadt kis szendvicset se tud magának megvajazni, azt ott is hagynám a csudába! Azért álljunk már meg egy pillanatra, én nem az anyja vagyok, hanem a kedvese!

Egyébként mi megoldottuk ezt a problémát, a Teletáltól rendelünk heti menüt; így minden nap más főtt étel van ebédre, mosogatni se kell és sokkal olcsóbban kijövünk, mintha hetente többször is be kéne vásárolnom a főzéshez. ;)

2015. okt. 2. 08:17
 24/28 anonim ***** válasza:
46%
Nem várom el, hogy tudjon főzni a barátnőm mert én alap szinten tudok főzni magamnak + saját étrendem van az edzés miatt de azért nagyon jól esne ha néha napján odarittyentene valamit, hogy karácsonykor ne kenyeret kelljen már ennünk. Számomra ez visszataszító ha 1 nő nem főz. Ha utál főzni oké rendben van ne főzzön de akkor menjen dolgozni. Ezt nem lehet pozitívan felfogni egy ilyen nővel nem lehet hosszú távra tervezni. És ha gyerek lesz? neki is szendvicset fog adni? Nevetséges. Persze a vásárláshoz fogadok, hogy értesz :D
2015. okt. 22. 15:54
 25/28 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó: te melyik században élsz? A nők járnak dolgozni, igen.
2015. okt. 27. 21:31
 26/28 anonim ***** válasza:
Attól, hogy jársz egy nővel, fogod magad és átjársz hozzá mosni, takarítani? Vagy hogy merült fel egyáltalán ez az egész, hogy főzzön rád nálad?
2015. nov. 27. 00:13
 27/28 anonim ***** válasza:

"Aki lusta elolvasni egy receptet és megcsinálni azzal igencsak nagy gond van..."

Igen. Én is ezt gondolom a kérdezőről.

2015. nov. 27. 00:33
 28/28 anonim válasza:
A pasik meg rinyalnak ha az eltartasi kerdes szobajon.aztan egy szendot sem tudnak maguknak megcsinalni...
2016. jan. 6. 02:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!