Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk! Meddig viselnétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Meddig viselnétek el azt, hogy folyton csak szendvicset kapnátok ebédre, mert a barátnőtök egyáltalán nem ért semmit a főzéshez?

Figyelt kérdés

Mert egyszerűen lusta volt megtanulni a mikéntjét és nincs is hozzá türelme (pláne mosogatni maga után).

Rákényszerítenétek őt egy idő után, hogy tanuljon már meg végre minimum alapszinten főzni?

Vagy inkább kicsit pozitívabban fognátok fel a helyzetet, hogy legalább van barátnőtök és nem vagytok egyedül?

2015. szept. 26. 16:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%

"csak szendvicset kapnátok ebédre"

Ott kezdődik az egész, hogy az illető fiú még egy kib..ott szendvicset sem tud magának elkészíteni, azt is a barátnőjének kell elé rakni, akkor hogy várja el, hogy a barátnő tanuljon meg főzni?

Egyébként én a munkamegosztás híve vagyok, nem árt mindkét félnek főzni tudni és akkor hol egyik főz, hol a másik, vagy együtt. Persze ez függ a munkaidőtől is.

2015. szept. 26. 17:12
 12/28 anonim ***** válasza:
41%
Csak az a nagy helyzet aranyoskáim, hogy itt minden hozzászóló férfi tud főzni, csak ti nők nem!
2015. szept. 26. 17:15
 13/28 anonim ***** válasza:
23%

#12 - eddig, én nem tudok főzni igazából.

A mosogatást pl. bevállalom, mert azt szeretem csinálni. De ha nem is szeretne megtanulni, az nálam is nagy negatívum. Kb. az első hétvégéig nem sokat szólnék, összeütnék pl. egy borsófőzeléket tükörtojással (mert azt éppen tudok), aztán diszkréten kiraknám a szakácskönyvet az asztal sarkára, hogy most ő jön. :)

2015. szept. 26. 17:20
 14/28 anonim ***** válasza:
91%

"Csak az a nagy helyzet aranyoskáim, hogy itt minden hozzászóló férfi tud főzni, csak ti nők nem!"

A kérdező például egy szendvicset sem tud magának megcsinálni.

2015. szept. 26. 17:20
 15/28 anonim ***** válasza:
80%

Akárhány párt ismerek, csak a nő tud főzni. Mondjuk normálisabb kapcsolatokban a férfi másban besegít, mint ahogy a férjem is, tehát nem annyira gáz.

De sok kapcsolatban sajnos azt látom, hogy a férfi, amikor hazaért csak ül a fotelben a tévé előtt.

Biztos van fordított helyzet is egyébként, bár én még nemigen találkoztam vele.

Alapszinten mindenkinek illene megtanulni főzni, nem ördöngősség. Viszont tényleg illene a fiúknak is legalább a szendvicskészítés "tudományát" elsajátítani. :)

2015. szept. 26. 17:23
 16/28 anonim ***** válasza:
73%
Nem gond, de én se tudok főzni, úgyhogy akkor nem fogunk főtt ételt enni.
2015. szept. 26. 17:29
 17/28 anonim ***** válasza:
75%
12-es, mielőtt nekiállsz rinyálni, közlöm, hogy én pl nagyon jól főzök és rendszeresen szoktam is, viszont még mindig úgy gondolom, hogy egy ilyesmi nem lehet elvárás a kapcsolatban. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a kérdezőnek az orra elé tolják a szendvicset és még ő van felháborodva. Nem ez az első ilyen eset.
2015. szept. 26. 17:30
 18/28 anonim ***** válasza:
98%
Szakács az egyik végzettségem, szóval baromira nem érdekelne, hogy tud-e főzni. Mindent meg lehet oldani valahogy. Addig jó, amíg nincs ennél komolyabb problémánk az életben.
2015. szept. 26. 17:44
 19/28 anonim ***** válasza:
7%
2 napig. Egyszer előfordulhat, hogy nem ér rá, fáradt, stb. Egyszer főzhetek én is. Harmadszor már nincs kifogás.
2015. szept. 26. 17:49
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

Te amúgy tudsz és szoktál főzni, vagy csak elvárod, hogy a segged alá toljanak mindent?

Szerintem fontos, hogy az emberek tudjanak főzni, mindenki, legalább az alap dolgokat. Szeretni persze nem kell, de olvasni mindenki tud.. Én sem szeretek főzni, általában a férjem csinálja, de azért előfordul, hogy én is főzök ezt azt. Én sütni imádok, na ő meg azt nem tud..de úgy egyáltalán. Nem is baj.

Rákényszerítés? Hogy gondoltad a dolgot?

Na mindegy..a kérdés újból. Te tudsz főzni, vagy csak elvárnád? Mert úgy látszik, hogy a barátnőd jó fej, mert legalább egy szendvicset elcsomagol neked.

2015. szept. 26. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!