Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a barátnőtök szülei nem bírnának?

Figyelt kérdés
9 hónapja vagyok és lakok együtt a barátnőmmel.Párszor voltam már ott náluk ebédelni vagy csak felugrani és 2-3 nagyobb családi összejövetelükre is elmentem.Egyik családi összejövetelükön se szólt hozzám egyik rokona egy szót sem de tényleg még annyit se kérdeztek hova járok suliba vagy mit csinálok.Ha csak a szüleihez mentünk akkor az apja köszönt kezet fogott velem de utána mintha ott sem lennék.Szintén ő sem szólt hozzám soha semmit.Az anyja néha megkérdezte miújság a sulival de ezt is 1 óra alatt utána ültem náluk a kanapén mint egy szobor,senki semmit nem szólt hozzám.Én mostanra megelégeltem és nem megyek el barátnőmmel semmilyen családi programra még csak a szüleihez se.A nővérének a barátjával viszont folyton beszélgetnek ha ott van ő is.Nekem ez annyira rosszul esik hogy hihetetlen.Ti mit csinálnátok?21/F
2015. okt. 23. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Megbeszélnémvelünk, hogy mi nem tetszik(ha a barátnőmnek fontos lenne), amúgy leszarnám, mert nem a süleivel kell élni, hanem vele. Szóval max nem mész el a csaldi eseméyekre.
2015. okt. 23. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
A barátnődnek nem tünik ez fel?Megkèrdezhetnè ö is , hogy mi a gond veled a rèszükről.Igy èn se mennèk hozzájuk.
2015. okt. 23. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:

A mostani baratommal sokat beszelgetnek anyamek. Ebbol esett le, hogy az eddigieket nem nagyon birtak.

Enni nem szoktatok naluk? Dicserd meg, amit foztek. Illetve nezd at egyedul az illemszabalyokat. Lehet, hogy vetesz az illem ellen es csak az nem tetszik.

Vess fel Te egy temat es meseld el! Ha nem kerdeznek es beszelni akarok, ezt csinalom. Fordisd meg a beszelgetest! Nem hiszem, hogy kibirjak komment nelkul, ha meselsz egy hosszabb tortenetet.

Kettotoket hivnak! Szoval szivesen latnak.

Figyeld meg, mi a kulonbseg a nover baratjanak a viselkedese es a Tied kozott!

2015. okt. 23. 19:33
 4/4 anonim válasza:
Két Szó, Pofán Bá$znám
2015. nov. 4. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!