Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy oldanátok meg ha alig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldanátok meg ha alig fizetne valamibe a barátnőtök?

Figyelt kérdés
Fél éve lakik nálam a barátnőm és nagyon sokszor én vásárolok be ő mindig akkor hoz valamit ha a szülei bevásárolnak és akkor hoz el otthonról kajákat.De minden egyéb dolgot pl fogkrém,villanykörték,mosószerek,wc papír,zsebkendő stb.. én veszek.Mostanra kicsit elegem lett és sajnálom már a pénzt "rá".Nem élnek olyan jól a szülei de nem is szegények,van autójuk stb..szóval igazán kérhetne tőlük is.Ti mit csinálnátok ha mindig szinte mindent ti vennétek? Nem lenne elegetek egy idő után? 21/F
2015. okt. 25. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy őszintén, milyen az a kapcsolat, ahol a problémákat a felek nem egymás közt beszélik meg, hanem itt kérnek tanácsot, hogy mit csináljanak!

Üljetek le megbeszélni a dolgot, menjen el a csaj diákmunkára, ha még tanul..stb. ezer meg ezer opció van!

2015. okt. 25. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha megbeszélnétek? Ha jól értem, te is így alakítottad a dolgot, számára ez vált természetessé. Mivel még fiatalok vagytok, valószínűleg nincs tapasztalata benne, hogy mennyibe kerül egy háztartás fenntartása...
2015. okt. 25. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
A egyéb dolgok havi szinten (legalábbis amit felsoroltál),alig tesznek ki pár ezer forintot.Ennyin rágódsz? Egyébként nem fair.Minden költséget felezni kell ha együtt éltek.
2015. okt. 25. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát igen amiket felsoroltál nem egy nagy tételt jelentenek de ezek a mocskos anyagiak... Szerintem is vele kéne megbeszélned. Lehet hogy tényleg nem futja rá, lehet hogy azt hiszi neked ez így megfelel. Néma gyereknek...
2015. okt. 25. 21:16
 5/6 pörölycápa ***** válasza:

Igazából összeköltözés előtt kellett volna megbeszélni az anyagi dolgokat, hogy ki mit fizet és ki hogy tudja előteremteni azt a pénzt... egyáltalán elő tudja-e teremteni? Van a lánynak bármi keresete, vagy pusztán a szülei pénzéből él?

Mikor arról volt szó, hogy a párom hozzámköltözik, az első dolgok között volt az hogy megvitattuk, ki mit fizet, mibe száll bele és mibe nem. Persze ha mondaná hogy most épp nincs elég pénze ebben a hónapban, akkor simán megelőlegezem neki hogy kifizetem a lakbért, és majd később visszafizeti, amikor az anyagi probléma megoldódott. És ugyanez fordítva is igaz. De azt nem hagynám hogy valaki rajtam élősködjön, főleg nem fél évig. De épp ezért beszéltük meg előtte az anyagiakat, hogy aztán majd legyen mihez tartani magunkat.

Ha már előre nem beszéltétek meg hogy mibe kell beleszállnia, akkor még nem késő, mondd meg neki hogy ez így nem fair hogy mindent te fizetsz, és szeretnéd ha ő is beleszállna a kiadásokba.

2015. okt. 25. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hány éves a barátnőd? Dolgozik? Ha nem dolgozik, miért költöztetek össze?
2015. okt. 25. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!