Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy ideje nem visz bulizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ideje nem visz bulizni magával, miért?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt, majdnem az első naptól együtt is élünk. Július végén voltunk utoljára együtt valahol, az ő barátaival. Elötte is gyakran mentünk vagy az én barátaimmal, vagy az övéivel. Szeptember óta nincs semmi. Elmegy, hazaesik hajnali 3kor, de ha én elmennék ne adj' isten, és még ki is festem magam, akkor az nem tetszik neki. Tegnap azt mondta, szól a haverjának, hogy ő is hozza az asszonyát, Mostanra mintha nem is emlékezne. Megemlíteni nem nagyon szeretném. Ha Elmegyek külön szobába, jön utánam nyávogni, hogy aludjak vele. Mit tegyek?

22L 21F

2015. nov. 20. 16:58
1 2
 11/11 omba ***** válasza:
Gáz.... nem vállal, nem bízik benned, olyan haverjai vannak, akik mégsem bírnak téged, csak leplezik: egyik se szimpatikus dolog.
2015. nov. 21. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!