Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők, akik nem szeretnek bulizni?

Figyelt kérdés

Nekem úgy tűnik nagyon sokan szeretnek fesztiválozni, és bulizni, akár nagyobb, vagy szűkebb körben.

Én nem vagyok ilyen, teljesen más az érdeklődésem, és nem szívesen veszek részt ilyeneken. Ezen kívül rengeteg más programlehetőség van (mozi,séta,utazás stb.),ami viszont mindenképp, de ezek már egy társsal működnek - magyarán nehezebb ismerkedni. Ráadásul nem szeretek vadidegeneket leszolitgatni az utcán, ehhez egy jó társasági közeg lenne ideális, ahol nem direkt az ismerkedés, hanem egy természetes kommunikációban derül ki, hogy ki milyen személyiség.

Szóval a kérdés az,hogy más is van-e úgy, mint én, hogy nem bulizással töltené az életét, sőt, olyan társat keres, aki hasonlóan áll a dolgokhoz.

(Nem ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, inkább kíváncsi vagyok hányan vannak még hasonlóan, és hogyan találtak így társra. ) 36F

2015. nov. 8. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért 36 évesen nem olyan nagy csoda hogy benőtt a fejed lágya és más is érdekel a bulizáson kívül. :D Szerintem a korosztályodban a nőket is inkább érdeklik a hasonló tevékenységek mint a fesztiválok. Vannak kivételek, de nem sok.

Keress olyan társaságokat akik hasonló érdeklődésűek mint te. Pl szeretsz sétálni, (talán túrázni is?) akkor vegyél részt ilyen túrákon, és meg tudsz ismerni egy csomó embert. Új társaságod lesz, barátok stb és megismerkedhetsz nőkkel is. Ez csak egy példa, de légy kreatív. Egy-két új hobbi sem árthat, ki tudja talán valami igazán jóra találsz. :)

2015. nov. 8. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. :) ...benőtt a fejem lágya... relatíve.. igazán sosem szerettem ezt a fajta dolgot. A zenét abszolút, de ez az egymást taposás, részegeskedés, stb. ez sosem vonzott. Gyerekkoromban is kevés barátom volt, lehetett volna sokkal több, de inkább kevés legyen, de velük minőségi, normális kapcsolat. Párkapcsolat terén is így vagyok, mindig is utáltam csajozni, de azt látom az a legnehezebb, hogy az ember olyat találjon, akivel hasonlóak, és tényleg őszintén tudják egymást szeretni hibákkal, mindennel együtt.
2015. nov. 8. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mindig is ilyen voltam. Most a húszas éveim elején járok, és még mindig nem vonz az ilyesmi. Eddigi kapcsolataimban nem volt probléma ez, hozzám hasonló barátaim voltak. Mostani párom sem az a bulizós típus, bár néha eljár szűkebb baráti körben, én ezt megértem, elfogadom, hiszen nem szeretném, ha miattam változtatna a szokásain, eltávolodna a barátaitól. Volt már szó róla, hogy csatlakozzak hozzájuk én is, de még nem vitt rá a lélek, annyira nem az én világom az ilyesmi, de lehet, teszek majd egy próbát. Nem lehetetlen párt találni, csak abban az esetben zavaró, ha a másik fél napi szinten igényli a bulikat, és a közös programok háttérbe szorulnak.
2015. nov. 8. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Megnyugtató látni,h. vannak még normális f.fiak.:-) 27N
2015. nov. 8. 16:39
 5/5 A kérdező kommentje:

#3: más is van így, ez jó.

#4. köszi. ;) de vajon vannak-e normális nők is? :p :) persze tudom, mindenkinek más a normális...

2015. nov. 8. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!