Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznák egy nővel. (Én 26/F...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznák egy nővel. (Én 26/F Ő 24/N) Van egy 1,5 éves kisfia. És szeretné magával hozni. Semmi problémám nincs ezzel a ténnyel. De nem tudom mit szeretnek a pici gyerekek. Milyen helyeket tudnátok ajánlani ahol mindannyian jól érezzük magunkat?

Figyelt kérdés
A cirkusz például nem jó. mert nem bírja még végig ülni a pici. És Budapesti programokra gondoltam :)

2015. nov. 2. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:

állatkert esetleg

vagy kimehettek a Margit-szigetre

igazából a cirkusz azért sem jó, mert a randin egymásra kell figyeljetek nem érdemes olyan programot szervezni ami elvonja a teljes figyelmetek...

22F

2015. nov. 2. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Az apjukat... :( Ez így nagyon kellemetlen lesz neked.
2015. nov. 2. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy ennyi idős gyerek nem sokáig bír utazni sem Legjobb ha a nő lakhelye közelében találkoztok egy játszótéren. De ez az egész egy nagy marhaság, mert egy gyerekre figyelni kell folyamatosan. Vagy nem tudja sehogy megoldani a bébicsőszt vagy nem is akarja. De az nem randi, amikor fél szemmel a gyereket figyeli folyton.

Én voltam hasonló helyzetben párszor, de nem első randin azért. Vesztett helyzet volt, mert ha a gyerekre figyelt, akkor az volt a bajom, hogy minek is vagyok itt, ha meg rám, akkor én kezdtem figyelni a gyerekre, és az járt a fejemben, hogy nem túl jó anya.

2015. nov. 2. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Első randira borzasztóan szerencsétlen dolog gyereket vinni! Ha bármit is akartok egymástól, először annak kellene kiderülnie, hogy ketten mennyire jöttök ki, és csak UTÁNA bevonni a gyereket. Ezzel a nő azt "üzeni", hogy a gyerekének keres apapótlékot, nem pedig magának társat!

Én is gyerekes nő vagyok, de van időm magamra, a kapcsolatom ápolására, megoldom. Eddig két olyan párkapcsolatom volt, amiben a párom megismerkedett a gyermekemmel, de mindkettőnél hetek, hónapok teltek el, mire közös programot szerveztünk hármasban.

Egy szélsőséges példával élve: a nő majd az ágyba is magával fogja vinni a gyereket, ha oda kerül a sor? Kettőtökre kellene először koncentrálni, nem hármótokra! Majd ha már elég stabil a kapcsolatotok, akkor lehet gyerekes programot szervezni!

2015. nov. 2. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Előre szólok ha gyereket visz nem fog tudni rád koncentrálni, és magára sem.
2015. nov. 2. 13:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól gondold meg. Az anyuka ne rajtad és a pénztárcádon élősködjön majd ;)
2015. nov. 2. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!