Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Kiszolgálnátok a barátnőtöket teljes mértékben, amikor éppen menstruál?
Pl leküldene titeket a boltba egy bevásárlólistával, mi mindent hozzatok neki, elkészíttetné veletek a vacsorát plusz még valami desszertet, kérne egy talpmasszázst, ugráltatna kisebb dolgokkal az ágyból, stb?
Mindezektől cserébe neki sokkal könnyebb lenne azokon a napokon :)
Te komornyiknak érzed magad? Erős túlzásnak tartom nőként is! Pár napos vérzésbe nem hal bele egy nő sem, csak sokan szeretnek színészkedni. Ezt úgy mondom, hogy nekem is erős görcseim vannak. Volt, hogy belázasodtam, és a sírás kerülgetett. Mégsem csicskáztatom ezért a szerelmemet.
Nálunk amúgy a férjem intézi a bevásárlást, én a vacsit, és a talpmasszázst ő nem szereti, csak én. De soha nem ugráltatom, hanem megkérem szépen, ha pl masszázst szeretnék. De volt, hogy magától nekiesett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!