Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ördögtől való a férjeddel/fele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ördögtől való a férjeddel/feleségeddel külön kasszán lenni?

Figyelt kérdés

Szerintem úgy a korrekt ha vannak közös költségek amibe mindenki beszáll - közös lakás, közös autó, rezsi, közös utazás, gyerek stb és mindenkinek van a saját fizujából fennamradó összeg, amit arra költ amire akar. Így nincs az hogy az asszonyka ruhát vásárol a párja pénzén, vagy a pasi issza el a nő pénzét és egyéb hasonló esetek. Nincs marakodás az anyagiakon ha nem nyúlunk ahhoz amit a másik keres meg... Persze ezt nem kell durván szigorúan venni...

Lehet hogy furcsa vagyok de nekem nem lenne pofám a pasim pénzét költöni, hiába lesz a házassággal elvileg "közös" a vagyon.

2015. nov. 4. 21:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem sokkal jobb mint a közös kassza. A szerelemnek, családnak szerintem nem szabad hogy köze legyen a pénzügyekhez, a pénzről nen lehet érzelmi alapon dönteni!

Ha gyeden van az ember akkor sokan egyébként keresetarányosan osztják meg a költségeket, így a fennmaradó saját pénz is a keresetükhöz arànylik, én ezt nagyon jó megoldásbaktartom.

Könnyű mondani, hogy olyanhoz kell hozzámenni, aki ugyanúgy gondolkodik pénzügyileg, de az ember folyamatosan vàltozik. Nincs olyan, aki 10-20-30-40 éves távlatban meg tud esküdni rá, hogy akkor is ugyanúg fogja látni a dolgokat, és nem is nagyon létzik ilyen.

A közös kasszánál pedig egyszerűen ízléstelenek tartom a filléreskedést, hogy minden apró kiadásról, saját költsègről el kell számolni a másikkal vag meg kell egyezni. Szinte alapvető szabadságjogtól fosztja meg magát az, aki ebbe belemegy. Az èn fizetésemmel én rendelkezzek, ès ne a férjem!

2015. nov. 6. 10:41
 22/24 anonim ***** válasza:

Alapvetően ez a pár döntése, senkire nem tartozik. Ha nektek így jó, akkor nincs ezzel semmi baj.

DE! Ha belegondolsz, ez sem igazi külön kassza, ugyanis ha valamelyikőtök elveszíti a munkáját, még ha félre is tett magának a fizetéséből, az el fog fogyni idővel. Szerintem a te férjed sem hagyná (remélhetőleg), hogy éhen pusztulj, ha netán hosszabb ideig tartana új munkahelyet találni, és a félretett pénz elfogy. És sajnos olyan világot élünk, ahol bárkit bármikor kirúghatnak. Ha akarnak, találnak okot rá. Nincs olyan, hogy biztos munkahely.

Szóval amit te külön kasszának hívsz, igazság szerint az sem az.

2015. nov. 6. 20:52
 23/24 anonim ***** válasza:

Éhen halni biztoan nem, de a luxus dolgokról addig tuti le kell mondjon. Szóval nincs fodrászati bohóckodás többezerért vagy minnféle habzsidőzsi kaja otthonra.

Akkor életbelép a túlélési gaazdálkodás. Mindenből a minimumot amíg a helyzet nem normalizálódik.

2015. nov. 6. 21:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem kell ide Bokros Lajos. Mert most a nyugdíjakat faragták meg és fogják még tovább faragni. Majd a GYED is igy fog járni. Ez a mi kormányunk. !!!
2015. nov. 8. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!