Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor és hol ismerkedtél meg...

Mikor és hol ismerkedtél meg a feleségeddel/férjeddel?

Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 17:34
 1/3 anonim válasza:
Volt egy fiú, akivel egy faluban laktunk, egy oviba jártunk, de elköltöztek. Amikor egyetemre kerültem, albérletet kerestem, és ő is pont abban a lakásban lakott, mint ahova én beköltöztem. Nagyon jóban voltunk egymással régen, ezért sokat tudtunk beszélgetni, olyan volt, mintha sohasem költözött volna el. A közös múlt összehozott minket. Ez 7 éve volt, azóta összeházasodtunk, és van két lányunk:)
2015. aug. 1. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:

A páromnak volt egy lány ismerőse és ő hozott össze vele 1997 ja-

nuárban. 1998-ban volt az esküvőnk és 1999-ben megszületett a

fiunk.

2015. aug. 1. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:

csak nekem volt kocsim akkoriban és a haverjaim kitalálták,hogy menjünk el egy vidéki aquaparkba,mert az egyikük barátnőjének ott lesz fotózása.

nem sok kedvem volt 2 órát vezetni,este meg vissza 2 órát,úgyhogy mondtam,hogy csak akkor megyek ha hoznak nekem valami nőt akivel elleszek napközben,mert nem fogok ott 3 férfivel meg egy csajjal bu-ziskodni egész nap.

azt mondták oké a modell lány elhívja az egyik barátnőjét.

megyek másnap reggel és a hozott lány egy elképesztően szép csaj volt,még nyeltem is egyet mikor megláttam úgy meglepődtem.

egész nap együtt voltam vele csúszdáztunk nevettünk és közben kiderült hogy a természete még a külsejét is felülmúlja úgyhogy a feleségem lett idővel.

2015. aug. 2. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!