Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te miért vagy együtt a párodda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te miért vagy együtt a pároddal/férjeddel/feleségeddel/barátnőddel/barátoddal ?

Figyelt kérdés

A válaszhoz kort, nemet, és azt is légyszi, h mióta vagytok együtt.

Köszönöm!

2012. máj. 6. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert szeretem és bár rengeteg vitánk van, én úgy érzem, hogy a problémákat megoldani kell és nem elmenekülni előlük! :) 22/L (7 hónapja vagyunk együtt)
2012. máj. 6. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szex miatt, közös élmények, jó elmondani neki a dolgaim, szeretem is, szórakoztató stb.

20L

2012. máj. 6. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon jó kérdés, már én is gondolkoztam rajta, de fogalmam sincs. 33F, 3 év
2012. máj. 6. 13:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3.! Próbáld meg megfogalmazni! Ez így nagyon kétélű lehet... :)
2012. máj. 6. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert szerelmes vagyok belé, nagyon jó vele lenni, mintha a másik felem lenne. Olyan lány akit mindig is elképzeltem egy komoly kapcsolatra :)
2012. máj. 6. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert szeretem és ő is engem.

24/F, 7 év

2012. máj. 6. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Tényleg nem tudom. Egyrészt jó vele, meg szeretem is. Az ágyban fantasztikus és a konyhában is nagyon ott van. Másrészt viszont néha az idegeimre megy. Amikor meccsre megyek, vagy csak motorozni támad kedvem, esetleg egy kicsit leülök a gép elé már egyből húzza a száját, hogy foglalkozhatnék inkább vele. De nem arról van szó, hogy hanyagolnám, hanem ugyanarról, ami a legtöbb nőröl elmondható, hogy képtelenek elviselni, ha rajtuk kívül valami másban is kedvét leli az ember. Ilyenkor azért megfordul a fejemben, hogy nekem erre semmi szükségem. És ha nem lazít a ''pórázon'', hamarosan elválnak útjaink...
2012. máj. 8. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Harmadik voltam, ez lemaradt.
2012. máj. 8. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!