Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Számít ez szerintetek valamenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít ez szerintetek valamennyire is a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Amikor a barátnőmet megismertem bmw-m volt és nagyon tetszett neki is és az ismerőseinek is küldte róla sokszor a képeket.Aztán eladtam és egyel régebbi bmwt vettem.Most viszont elegem lett ezekből az autokbol és azt találtam ki hogy eladom ezt is és egy évig nem ülök autóba.Szerintetek ez lehet bármiféle kihatással a kapcsolatunkra? 1 éve leszünk lassan együtt,összeköltöztünk már és mindig amibe tud fizetni fizet,vesz nekem ajándékot és elmondja hogy őt nem érdekli hogy milyen autóm van.Szerintetek nem szeretne kevésbé? Eddig egy barátjának se volt autoja,en vagyok az első csak félek ha nem lenne egy évig autóm akkor összejönne esetleg olyannal akinek van.Vagy ezt csak én gondolom így? 22/F
2015. okt. 7. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
ha elhagy legalább rájössz hogy csak a kocsira ment
2015. okt. 7. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem csak te gondolod így, az, hogy mutatott képeket az autóról az ismerőseinek, még semmit nem jelent, ha a barátomnak lenne egy Porschéja, én is elküldeném pár embernek, hogy nézzétek de szép, de ettől még nem befolyásoló tényező, milyen autója van vagy nincs a másiknak. Nekünk nincsen semmilyen, nincs rá szükségünk.
2015. okt. 7. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy egyáltalán nem bízol a barátnődben, plusz még szerintem önbizalom hiányos is vagy.

Ha nem bízol a párodban, akkor minek vagy vele? És minek feltételezel róla ilyet?

Ha meg emiatt elhagy, akkor meg egy percig se siránkozz utána! De azért remélem nem ennyire felszínes a csaj.

2015. okt. 7. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
kiderül elég gyorsan, hogy hazugság(ok)ra épül e az idilli kapcsolat az "igazival"!^^ miááúúúÚÚ
2015. okt. 7. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:
A ribik mennek pénzre, meg kocsira. Most majd kiderül:)
2015. okt. 8. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Együtt vagytok, együtt éltek, "elmondja hogy őt nem érdekli hogy milyen autóm van" - de nem hiszed el neki?

Gáz....

2015. okt. 9. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
én nem örülnék ha a párom kitalálná h most 1 évig nincs kocsi.. nem azért mert pénzéhes ribi vagyok,egyszerűen néha kényelmes és kész,lehet jönni-menni,kirándulni
2015. okt. 9. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!