Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A VOLT Fesztivál-al kapcsolatb...

A VOLT Fesztivál-al kapcsolatban kérdezhetek? (bárki ír valamennyire értelmeset, megy a like)

Figyelt kérdés

1. Telefont, kamerát tölteni hogyan lehet..vannak tapasztalataitok? Pénzbe kerül az áram (nekünk-fesztivál látogatóknak) ?

2. Vízipipát be lehet vinni a fesztivál területére? (mivel üvegből van, és elvileg üveget nemlehet bevinni)

3.Ha nekünk 12 személes (max.) sátrunk van, kb 5x3 m-es, és 5en vagyunk, akkor azt hogy lehet megoldani? Mert elvileg 4személyre van 4x2 m-es hely.... akkor kell vennünk még egy személyre területet, hogy kijöjjön?

4. Illetve a sátor táskáját átfogják kutatni?

5. "Piát" hogyan ajánlatos becsempészni? (tapasztalatokat c: )

6. Beköltözés napján 30.-án 14:00-kor sokan lesznek már ott; érdemes előbb odaérni?

2015. máj. 24. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos csak az elsőre tudok válaszolni, mert én csak 1 napot voltam a Volton tavaly. Vannak töltőpontok. Saját töltőt kell vinned, leadnod az elektromos szerkentyűd és majd értemenned. Tavaly 500 forintért lehetett beadni (de ugye odabent nem pénz van, hanem az a fesztivál kártya)
2015. máj. 25. 03:53
 2/3 anonim ***** válasza:

1. lehet, nem emlékszem pontosan mennyibe kerül, nem vészes, de rengetegen a vasútállomáson töltik a telót.

2. sajna nem tudom

3. ezt se, de sokan vannak egyedül 2 személyes sátorban is, ami nagyobb mint a megengedett.

4. nekem nem kutatták át, többieket nem figyeltem, nekem volt benne egy üveg vodka egyébként.

5. fentebb írtam. egyébként biztiboytól függ, mennyire szigorúan vizsgál át, haveromnak beleszagoltak az ásványvizes flakonjába, amiben pálinka volt.

6. sokan, mi megvártuk míg lemegy a nagy tömeg, hely még volt. az a +-2perc séta, +-5decibel nem oszt nem szoroz éjszaka

2015. máj. 26. 14:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönööööm
2015. máj. 26. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!