Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akik tartós kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik tartós kapcsolatban élnek, évek alatt még mindig tart a szerelem, vagy szeretetté alakult, vagy vannak fellángolások? Szóval milyen érzelmekkel éltek a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2015. szept. 28. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
fellángolás megtörténik, de az illetőn áll h ezt elhessegeti v félrelép
2015. szept. 28. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Még tart. :) (7 év)
2015. szept. 28. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Szeretetté alakult,a felángolás az lehetséges vagy belemész vagy nem,mindenki maga dönti el hogy ér e neki annyit a kaland hogy a család a tét.
2015. szept. 28. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyilván más, mint az elején. Kevésbé lángoló, de sokkal mélyebb szeretet van most. De azért időközönként újra lángra kapunk kicsit:)
2015. szept. 28. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaz, mi házasok vagyunk (nem csak élettársak), nem csökkentek az érzéseink ha erre gondolsz, és nem változott negatív irányba. Szerelmesek vagyunk egymásba. Mivel ez folyamatos dolog, nincs olyan hogy fellángolunk. Mások irányába meg pláne nem.
2015. szept. 28. 18:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Héé én a fellángolást a saját kapcsolatban értettem, mondjuk egy kedves gesztustól ajándéktól bármitől. :-)
2015. szept. 28. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Újra meg újra belegondolok milyen jó lenne megkamatyolni mindenkit, akivel valaha voltam, vagy lehettem volna!
2015. szept. 28. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!