Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem jönnék vele össze, mert pókot tart. Nektek vannak fura kikötéseitek?
Irtózatosan rettegek a pókoktól, és biztosan nem tudnék olyan férfival járni, aki pókot tart, undorodom tőlük. Rosszul hangzik, de annyira félek, hogy még akkor sem adnék esélyt, ha mindenben ő lenne a tökéletes.
Nektek vannak hasonlóan fura szabályaitok?
Fúú igen volt már ilyen nem is 1x.
Vol egy lány akivel azért nem jöttem össze mert nem hitt a Holdra-szállásban.
Egy másikkal meg azért mert mindig túl lassan járt és mindig azt vettem észre , hogy 5 méterrel mögöttem van.
Nálam alap,hogy szeresse a Milant!
És vezetüüünk.....Bacca! :):)
Szerintem dobd át magad a tini kategóriába...
Külön olyan, hogy szabály, nincs, de ha mérges pókot tart valaki, tartsa nélkülem! De ez minden veszélyes hülye állatra vonatkozik!
Pl. lakásba sem való kutya!
2:1 Bonaventuuuuraaaaa:)
Abbahagytam a közvetítést.
Kérdező!
Nagy felszínességre vall,és gyerekességre a feltett kérdésed,majd kinövöd remélhetőleg.
Lehetnek egy embernek fura szokásai,rigolyái,ha szeretsz valakit, el kell fogadni.
Hidd el, ha szerelmes leszel,kicsit sem fog érdekelni, hogy az adott ember pókot,aranyhalat,vagy oroszlánokat tart otthon.
Fóbia?
Akkor azt le kell győzni,meg kell próbálni legyőzni, vagy találkozol életed szerelmével,akiről később derül ki,pókokat tart.
Aztán bocsi Drágám,de jobban félek a pókoktól, mint ahogy téged szeretlek.
Vagy!
Drágám,vagy te,vagy a pókok?
Nem akarlak baxtatni,de szerinted ez életszerű?
Nem hinném.
Egyébként minden megoldható,kompromisszum kérdése.
Foci meccs gyerekes lenne?
Ez új.
Csak azt akartam érzékeltetni vele,mennyire tartom komolynak a kérdésed,ha megbántottalak nagyon,elnézést kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!