Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogyha megtudják a fiúk, hogy barátom van nem jönnek többet a közelembe?
Figyelt kérdés
Régóta van barátom, nagyon szeretjük egymást de attól még szeretnék barátokat.van néhány lány baràtnőm de fiú soha sem volt.nagyon visszafogott vagyok soha nem ittam még nem járok bulizni.Új osztàlyba odajött hozzám 3srác(külön) úgy tünt jó barátok leszünk néha bókoltak de megköszöntem a bókot és beszélgettün tovább általános dolgokról vagy ami mindkettőnket érdekel, itt fontos megjegyezni hogy nem flörtölésről van szó.Ha viszont magánéletre terelődött a szó és mondtam,hogy van barátom többet a közelembe nem jött egyik sem.18L2015. szept. 14. 10:10
1/12 anonim válasza:
Ez mindig így van, ha megmondod egy srácnak, hogy van barátod, akkor békén hagy. Általában a srácok nem közelednek olyan lány felé, akinek van barátja, mert már foglalt. Ha bókoltak, akkor biztos tetszettél/tetszel nekik, ezért mikor megtudták, hogy barátod van, inkább hagynak.
2/12 anonim válasza:
Mert akikkel barátkozni próbáltál, nem barátkozni szeretnének, hanem többet.
3/12 anonim válasza:
Még nagyon év eleje van, ne mondj le róluk! Amúgy meg ha új osztályba kerültél, akkor nyilván odamennek páran felmérni a terepet. Kiderült, hogy nem vagy szabad, ezért nem törték magukat már. Alakulni fog ez a dolog még bőven. Biztos leszel jóban fiúkkal is. Ha nem pont ezzel a hárommal, hát majd másokkal.
4/12 anonim válasza:
+1 az elsőhöz. Ezerből egy fiú érdeklődik úgy, hogy egyáltalán nem akar semmi többet, csak barátkozni.
7/12 anonim válasza:
lehet egy vad allat a baratod
8/12 anonim válasza:
Mert rendesek, és inkább ignorálnak, mint hogy udvaroljanak egy olyan lánynak, akinek van barátja.
9/12 anonim válasza:
Most minek maradnának?
1.Semmire nem számíthatnak tőled
2.Ha mégis akkor a barátod goes psycho
3.De ha neem, akkor is lehet, hogy goes psycho ami még rosszabb...
4.Minek felesleges köröket futni?
5.Emberi jóérzés
10/12 anonim válasza:
Én a buszon szoktam így idegen lányokkal beszélgetni. Ott is, ha mondja a lány, hogy épp a barátjától jön vagy ilyesmi, legszivesebben rögtön el is űlnék tőle.
Nyilván ismerkedni akarnak ők is, tetszettél nekik, de így hogy foglalt vagy hagynak.
Ez a jó szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!