Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogyha megtudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogyha megtudják a fiúk, hogy barátom van nem jönnek többet a közelembe?

Figyelt kérdés
Régóta van barátom, nagyon szeretjük egymást de attól még szeretnék barátokat.van néhány lány baràtnőm de fiú soha sem volt.nagyon visszafogott vagyok soha nem ittam még nem járok bulizni.Új osztàlyba odajött hozzám 3srác(külön) úgy tünt jó barátok leszünk néha bókoltak de megköszöntem a bókot és beszélgettün tovább általános dolgokról vagy ami mindkettőnket érdekel, itt fontos megjegyezni hogy nem flörtölésről van szó.Ha viszont magánéletre terelődött a szó és mondtam,hogy van barátom többet a közelembe nem jött egyik sem.18L

2015. szept. 14. 10:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A korosztályodban nagyon kevés fiú van, aki egy nőt nem csak két lábon járó lyuknak néz, hanem képes vele emberi értékek alapján barátkozni. A közös hobbi és érdeklődés nemtől függetlenek, de aki feléd sem néz, ha megtudja, nem juthat a bugyidba 2 napon belül, az korábban sem barátkozott, hanem csak megpróbált felszedni.
2015. szept. 14. 13:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert nem futunk olyan szekér után, ami nem vesz fel.
2015. szept. 14. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!