Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Soha nem jönnék vele össze,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem jönnék vele össze, mert pókot tart. Nektek vannak fura kikötéseitek?

Figyelt kérdés

Irtózatosan rettegek a pókoktól, és biztosan nem tudnék olyan férfival járni, aki pókot tart, undorodom tőlük. Rosszul hangzik, de annyira félek, hogy még akkor sem adnék esélyt, ha mindenben ő lenne a tökéletes.

Nektek vannak hasonlóan fura szabályaitok?

2015. szept. 19. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

bagós, drogossal soha nem jönnék össze.

Naplopó, lusta disznóval sem.

26F

2015. szept. 19. 22:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Dohányossal, minden héten többször bulizó partyarccal, érettségi nélküliekkel.
2015. szept. 19. 23:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Fú, nekem rengeteg ilyen hülye indokom volt már. Volt, hogy nem jöttem össze egy pasival, mert macskát tartott. Egy másikkal azért szakítottam, mert túl magas volt, és állandóan a fejemre könyökölt, hiába mondtam neki vagy ezerszer, hogy ne csinálja. Egy harmadikkal azért szakítottam, mert túl romantikus volt, és a végén már a hajamat tudtam volna tépni, amikor kinyitotta a száját. Volt olyan is, akivel azért nem jöttem össze, mert kamionozott, és én nem viselném el, hogy rendszeresen hetekig nem látom a páromat. Meg olyan is, aki kijelentette a második randin, hogy ő sose húzott gumit és soha nem is fog. Egy másikról pár hét után kiderült, hogy csak virslit tud főzni, és nem is akar többet megtanulni, mert "az a nők dolga".

Én azt vallom, hogy a világon sok olyan ember él, akivel egy adott személy boldog lehetne, de mindegyikkel kellene kompromisszumokat kötni, és mindegyikkel mást. Szóval miért járnék valakivel, akiért minden nap lábnyomokat kell takarítanom a konyhaasztalról és heti 3x moshatok ágyneműt, ha járhatok olyannal, akiért csak az alján kell nyomnom a fogkrémes tubust, és minden héten el kell kísérnem horgászni? Ha kicsit tovább is kell keresnem, számomra akkor is jobban megéri. Szóval bármilyen hülye is az indok, ha tényleg zavar, akkor felejtős a pasi.

2015. szept. 20. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!