Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez nagyon nagy bunkóság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon nagy bunkóság?

Figyelt kérdés

1 éve járok a barátommal, 4 hete lakunk együtt. Egy egyszobás, galériás lakásban élünk. Ma nem szeretnék vele a galérián aludni, hanem lent a kanapémon. Nagyon hiányzik a kanapén alvás, sokkal pihentetôbb, mint fent. Az elôzô egy évben se aludtam fent, csak mikor átjött heti 5-6 este, de mindig volt 1-2 estém a kanapémon.

Tudom, hogy teljesen kétségbe fog esni, ha rájön, hogy néha lent aludnék. Ô már alszik fent, én lejöttem filmezni. Mennyire tolerálnátok, ha a barátnôtök lent aludna néha?

2015. okt. 5. 23:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem értem. Megcsalt, becsapot, veszekedtetek, es nem tudod a szemébe mondani, hogy "Most rádnézni is alig tudok, nehány napig a kanapén alszom, amíg eldöntöm, hogyan tovább"?

Ez már tényleg elég gáz.

2015. okt. 6. 00:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Dobd ki, ne kínozzátok egymást.
2015. okt. 6. 00:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem érthető. Ezt senki sem tudja egy nap alatt megbocsátani. Ha nem tetszik neki, nem érti meg, akkor tényleg felesleges vele maradnod. Ez nem a lent alvásról szól. Időre van szükséged és ezt neki el kell fogadnia!
2015. okt. 6. 00:57
 14/15 Fish1 ***** válasza:
66%
Szeriintem gáz ez a kapcsolat. Egyrészt a kommunikáció nem működik köztetek, mert ha működne, akkor nem jutott volna a pasid a megcsalásig, hanem elmondta volna, mi nem tetszik neki a kapcsolatotokban. Ha mégis megtette, de nálad süket fülekre talált, az is gáz. Az is gáz, hogy gyáva módon a megcsalást választotta a kapcsolat lezárása helyett. A legnagyobb gáz meg az, hogy nincs bizalom köztetek, így nem csoda, ha távolodsz... szerintem ennek semmi értelme.
2015. okt. 6. 02:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj, hogy mindketten tudjuk, hogy távolodom. " - itt már úgy gondoltam.. de hogy becsapott, megcsalt, stiklik....

Szerintem ideje ennek véget vetni.

2015. okt. 6. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!