Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez nagyon nagy bunkóság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon nagy bunkóság?

Figyelt kérdés

1 éve járok a barátommal, 4 hete lakunk együtt. Egy egyszobás, galériás lakásban élünk. Ma nem szeretnék vele a galérián aludni, hanem lent a kanapémon. Nagyon hiányzik a kanapén alvás, sokkal pihentetôbb, mint fent. Az elôzô egy évben se aludtam fent, csak mikor átjött heti 5-6 este, de mindig volt 1-2 estém a kanapémon.

Tudom, hogy teljesen kétségbe fog esni, ha rájön, hogy néha lent aludnék. Ô már alszik fent, én lejöttem filmezni. Mennyire tolerálnátok, ha a barátnôtök lent aludna néha?

2015. okt. 5. 23:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát ha tudom hogy ez nem valami eltávolodás a kapcsolatunkban, akkor nem zavarna.
2015. okt. 5. 23:57
 2/15 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy mindketten tudjuk, hogy távolodom.

Eddig inkább lefeküdtem korábban, hogy hozzá bújhassak, ma meg hazajött, én meg inkább elmentem futni azonnal.

2015. okt. 6. 00:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégis miért az érdekel a legjobban, hogy hogy tolerálná a lent alvásod, mert állítólagosan hiányzik a kanapén való alvás? :D Inkább azzal foglalkozz, hogy oldjátok meg a problémát vagy szakítsatok, ne vesztegessétek egymás idejét feleslegesen.
2015. okt. 6. 00:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
4 hét alatt itt tartotok? Nem fogtok ti egy kiló sót megenni együtt.
2015. okt. 6. 00:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Komoly én tehetek arról, hogy múlthéten derültek ki a stiklijei? :D
2015. okt. 6. 00:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezért mondogatják mindig azt, hogy "lakva ismerni meg egymást"... alig egy hónap után besokalltál? Akkor ne a kanapén alvással bohóckodj, hanem szakíts szegénnyel, inkább ez, mint az ilyen kis trükkök, hogy programot szervezel, meg nem alszol vele stb. Nem hülye, látja és fáj neki. Ne húzd, ha nem akarsz vele lenni, akkor szakíts, de ez a lassú leépítés ez gusztustalan.
2015. okt. 6. 00:12
 7/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem, nem te tehetsz róla, de arról igen, hogy kanapén alvásokkal akarod letudni a dolgokat. Így fog menni a következő 30-40 évben is? :D
2015. okt. 6. 00:15
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
És azokat a stikliket nem lehet megbeszélni?
2015. okt. 6. 00:17
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem igazán. Próbáltuk, üvöltôs veszekedés lett belôle.

Túl sok minden jött most össze. Még a régebbi sebeim se gyógyultak be, kiderült, hogy megcsalt és becsapott. Azóta nem tudok ugyanúgy ránézni. Kéne pár este a kanapén meg várok tôle valamire, amit nem tudok megfogalmazni.

2015. okt. 6. 00:29
 10/15 RRR ***** válasza:

vajon ezek után ,miért vagy még vele???

érthetetlen

2015. okt. 6. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!