Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párotok nem segít be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok nem segít be a hazimeloba, akkor a szex is ráér?

Figyelt kérdés

Főzés,mosogatas,bevásárlás.

Van,hogy hullafaradtan estek be az ágyba?

Szerintetek a pasik hány százaléka veszi ki az 50% ot a hazimelobol? Barkacsolast ne vegyük már annak.

2015. szept. 21. 22:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, nekem a szex is kikapcsolódás, nem pedig a házimunkával egyenértékű, teljesítendő feladat, annyira hullafáradt sosem vagyok, hogy ne lenne kedvem hozzá.

Amúgy meg akkor se dől össze a világ, ha másnapra marad a mosogatni való.

2015. szept. 21. 23:41
 12/25 A kérdező kommentje:
Magamra foznom kell és sok meloval jár! Akkor jó a szex ha lelkileg is jól megvagyunk.Az meg bántó, h mindig csak nekem eell csinálni! Ne mondjátok már h fáradtan hú de jó a szex!
2015. szept. 21. 23:44
 13/25 anonim ***** válasza:
Rá is főznöd kell? Főzz csak magadra, utána ne takaríts.
2015. szept. 21. 23:50
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen igazad van, ez egy üzlet. Csak pontosan fel kell állítani a tarifákat. Pl. vásárlásért csak puszilgathat, mosogatás és takarítás = egy leszopás értékű, ha mindezeken felül megfőzi az ebédet is, akkor megdughat.
2015. szept. 21. 23:53
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem kell rá foznom,de nyilván nem rejtegetem elole a kaját. Ő amugy ellenne hidegelelmen is,amúgy tud főzni.
2015. szept. 22. 00:15
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Nekem minden pasim eddig kivette részét a házimunkából, nem is állnék le másféle pasival. Amúgy azért ma már a legtöbb srác élt külön fiatalon a szüleitől, fősuli +albérlet, vagy külföldre ment dolgozni legalább egy ideig vagy ösztöndíj, otthon is úgy nevelték vagy egyszerűen csak igényük van rá, hogy amint tudnak ne otthon lakjanak anyuci nyakán. szerintem abszolút nem nehéz olyan társat találni akinek ez egyértelmű és nem nézi a nőt cselédnek. Szexre meg nem fáradt az ember általában ha az normális szerelmi kapcsolat, nem függ annyira össze. Sokan gyereket nevelnek, mellette suliba jártnak levelezőn, házimunka, társ, barátok és még is jól megvannak, a ház sem úszik el a kosztól, minden csak akarat kérdése, kitartás kérdése.
2015. szept. 22. 06:17
 17/25 anonim ***** válasza:

Hát az én kedvesem sem nagy házitündér. Úgy kell kisírnom a dolgokat. Nehezen szoktattam rá erre arra amit már magától is megcsinál. Szüleivel lakik akik "hagyományosan" nevelték. Nem kell takarítania, nem mosogatott életében sem, főznie végképp nem. De ennek fejében ő első szóra ugrik szinte ha kérnek valamit, valami férfiasat, vagy ha menni kell boltba akkor mennie kell. Vagy favágás ami férfi dolog azt meg kell csinálnia. Nem tudtam, hogy őt így nevelték, csak mikor belecsöppentem. Van is vita sok emiatt. Néha én is szoktam fenyíteni ilyenekkel, egyszerűen semmi nem használ akkor jön ez.

Szeretkezni szerintem van hogy az ember testileg zero és már mozogni sem esik jó pedig lélekben együtt lenne a párjával. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretjük egymást. Van hogy csak összebújnék vele, semmi egyéb. Ez sem azt jelenti, hogy nem szeretem. Van hogy az embernek nincs kedve hozzá. De vannak szar napok is, vannak összezördülések amikor abszolút nem szeretnék olyat csinálni utána. De szerintem mindenhol vannak ilyen időszakok.

2015. szept. 22. 08:53
 18/25 anonim ***** válasza:

Én a szexre sosem tekintettem teherként, amit jutalomként osztogatok a másiknak, ha megvonom a páromtól, akkor az nekem is rossz. Tehát ilyet sosem csinálok.

De az is hozzátartozik, hogy nem várom el, hogy a házimunka 50%-át pontosan megcsinálja. Oké, egyelőre könnyű a dolgunk, kicsi a lakás, a takarítás nem tart tovább fél óránál, és szerencsére most már mosogatni sem kell, de ha nagyobb házban laknánk sem hiszem, hogy minden nap megkövetelném tőle, hogy akkor most a házimunka felét kötelezően neki kell csinálnia. Néha megkérem, hogy segítsen, ha nagyon sok minden van, de olyankor segít is.

Olyan fáradtak csak nagyon ritkán vagyunk, hogy bezuhanunk az ágyba és nem tudunk magunkról. A szexet leginkább a hangulatunkhoz igazítjuk, és őszintén megmondom, nálam a takarítás is inkább a hangulat függvénye :D Nem vagyok tisztaságmániás, nem mászik a lakás, ez tény, de nem mondhatnám, hogy naponta 5x végigszaladok rajta.

2015. szept. 22. 09:04
 19/25 Költőnő? ***** válasza:
felejtsük már el a "szex egy jutalom" témát. Annyira szánalmas. Ha jó, akkor mindkét félnek jó és kell, ha meg csak kötelesség v fizetség, akkor az szép kapcsolat lehet....
2015. szept. 22. 09:11
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha én megvonnám a szexet, még ennyi se lenne.... :D

Nem hiszem hogy ez jó bünti lenne, mert ha megunja, keres mást, aki nem porciózza a szexet. Nálunk a párom azért segít, ha megkérem, de sokszor nagy mocskot hagy, hiába tépem a számat, de nem baj, elkérem az "árát" (masszírozás, stb)

2015. szept. 22. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!