Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párotok nem segít be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok nem segít be a hazimeloba, akkor a szex is ráér?

Figyelt kérdés

Főzés,mosogatas,bevásárlás.

Van,hogy hullafaradtan estek be az ágyba?

Szerintetek a pasik hány százaléka veszi ki az 50% ot a hazimelobol? Barkacsolast ne vegyük már annak.

2015. szept. 21. 22:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%

házimunkáért cserébe egy kis szex?

Te hataloméhes pimasz nőszemély:d

Többet is tettem már egy jó numeráért:D

Mosogatás felejtős.

Bevásárlás ok.

Főzés ok,szerencsére tudok is,mondjuk csak húsokat pácolni,meg sütögetni,de azt nagyon:D

2015. szept. 21. 22:59
 2/25 anonim ***** válasza:
37%
Barátom megcsinál mindent. Úgy értve, hogy nincs olyan dolog ami kizárt lenne, hogy ő azt nem. Néha nekem kell emlékeztetnem rá, hogy mosogasson most ő el pl, de vita nem szokott lenni belőle. Szexelni én is szeretek, így ilyet soha nem mondanék, hogy ha nem takarít nincs szex.
2015. szept. 21. 23:04
 3/25 anonim ***** válasza:
94%
Fáradtan a legjobb a szex.Nem szoktam ilyen játszmákat játszani,hogy ha a házimunkából nem csinál meg valamit,akkor szex sincs.Többnyire én csinálom,de ő is.Olyan volt már,hogy inkább kupi maradt,mert fáradt voltam,de helyette szexeltünk.
2015. szept. 21. 23:06
 4/25 RRR ***** válasza:
93%

sose értettem a szexet ,miért bármilyen feltételhez kötni

vagy

mint jutalmat adni......

2015. szept. 21. 23:09
 5/25 RRR ***** válasza:
*kell kötni
2015. szept. 21. 23:12
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kutyád, ne idomítsd, a szex pedig nem jutalomfalatka. Vagy te tán nem élvezed?

Ha nem segít be, akkor sorry, ő ilyen, ha nem tetszik, beszéld meg vele egyszer, kétszer, harmadjára meg lépj le. De még véletlenül se zsarolgasd, nevelgesd. A társa vagy, nem a nevelőtisztje.

2015. szept. 21. 23:16
 7/25 A kérdező kommentje:
Jó igaz,felnőtt férfi,nem kell nevelgetni,de akkor tudja magától! Halom idő elmegy hazimeloval,ha fáradt vagyok,meg nincs szabadidőm kikapcsolni az agyam,akkor miért kéne még a szexet is teljesíteni fáradtan? Tiszteletlenseg is, bántó is, és úgy már kinek van jó kedve hozzá?!
2015. szept. 21. 23:28
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
Szexet nem teljesíteni kell,hanem együtt élvezni.Úgy tűnik,hogy neked nem jó vele a szex és más gondok is vannak a kapcsolatotokban.Helyre kellene tenni,ha nem megy,akkor pedig búcsút venni egymásnak.
2015. szept. 21. 23:36
 9/25 anonim ***** válasza:
78%
Ha a szex attól függ, hogy ki csinál házimunkát, más oka van a boldogtalanságodnak.
2015. szept. 21. 23:39
 10/25 anonim ***** válasza:
92%
Miért játszol házicselédet?
2015. szept. 21. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!