Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak, hogy ne bántson?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne bántson?

Figyelt kérdés
A párom nagyon sokat dolgozik. Egy nap van,hogy 16 órát. Heti egy vagy nulla szabadnappal. Most nem dolgozok,mert terhes vagyok és így mégrosszabb. Rosszul esik,hogy főzök de csak magamnak,mert ő eszik bent. Nincs olyan,hogy együtt leülnénk közösen az asztalhoz és együtt ennénk. Nincs közös program. Ti mit tennétek?
2015. szept. 19. 11:30
 1/9 RRR ***** válasza:

várnék

a nejem egészségügyis 2 melóhellyel és valamikor 3-4 napig nincs itthon

amikor tanult vidéken,akkor ez még 7 nappal lett több

majd, ha kivesz szabit ,akkor bepótolod,de ne vidd túlzásba

viszont beszélj vele,hogy heti egy napot töltsön veletek...

2015. szept. 19. 11:34
 2/9 RRR ***** válasza:

keress valami rendszeres elfoglaltságot,akár netest is

1-es voltam

2015. szept. 19. 11:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Milyen elfoglaltságot tudnál ajánlani? Az nagyon jó lenne ha találnék valamit ami legalább lefoglalna.
2015. szept. 19. 11:38
 4/9 RRR ***** válasza:

jót kérdeztél:DDD

mi érdekel???

valami amit szívesen csinálsz

és nem gond neked a növekvő babának se

2015. szept. 19. 11:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Töltsél le egy könyvet a termodinamikáról és tanuld meg, vagy bármiről ami érdekel!

Vagy kezdj el egy nyelvet, vagy egy kultúra tanulmányozását.Tanulj valamit mert az felébresztheti a szomjvágyadat ha megfog és az bizony tényleg le fog kötni, mert tanulni akarod majd, nem pedig csak unaloműzésként tekintesz rá. Határ a csillagos ég, csak utána kell nézni

2015. szept. 19. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Foglald el magad, olvass könyveket, keress hobbit. Veszélyeztetett terhes vagy?mert ha nem, és a munkàd se veszélyes a babàra akkor miért ülsz mégis otthon pénzkeresés helyett?
2015. szept. 19. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Kérlek ne haragudj meg,hogy 36 hetes terhesen nem dolgozok már...

Egyébként az ilyen művészeti dolgok érdekelnek. :)

2015. szept. 19. 15:46
 8/9 anonim válasza:
Ajj ugy sajnallak..:( ez azért rossz én nem is tudom eddig hogy bírtad. Amikor hazaér akkor légy vele többet legyetek együtt és ha valahogy megoldható akkor egyszer csinálsz egy vacsit úgy eszik majd hogy bírjon is délután és akkor mikor hazaér ketten vagyis hárman:) megeszitek. Szabadságon mindenképp pihenjen és ti is. Neked meg már kábé 3-4 heted van és már ott lesz a pici is. Hátha akkor majd jön egy kis szabi. Művészeti dolgok hmmm. Próbáltal már festeni? Valami egyszerűt de még is szépet rajzolhatnál és ha olyan jól mutat a falra is kitehetnéd. Vagy nem tudom szeretsz e origamizni. A kicsi szobájába ilyen aranyos kis origami lepkéket is csinálhatsz,akkor szerintem még az is lehetne hogy egy fehér lapra a férjednek a tenyerét körberajzolod és a kezedet te is beteszed az ő tenyerébe és ha gondolom kisebb lesz a kezed es a te kezeden belül meg majd a picinek a keze:) ez szerintem nagyon aranyos lenne bár nem annyira művészi.
2015. szept. 19. 21:54
 9/9 anonim válasza:
Penztkeresni 36 hetesen?te is csak egy kreten pasi lehetsz kedves valaszolo.
2016. jan. 6. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!