Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mennyi idő után szabad egymás előtt pukizni?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy tapasztalatok szerint mennyi idő után lehet megpróbálni, hogy a párunk megutál vagy elítél-e azért, ha néha előtte is kijön egy puki.

8 év házasság már elég lehet vagy vannak olyan nők akik még ennyi idő után sem tolerálnák? :)

2015. szept. 18. 12:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, feleség, és teljesen természetes dolognak tartom. Nálunk eleinte nem volt szándékos, de mindkettőnknek kicsúszott véletlenül. Csak jót röhögtünk és ennyi. A férjem először még a düfiért is bocsánatot kért, de mondtam hogy tőlem aztán nem kell, nem zavar. Aki még a szerelme előtt sem tud természetes lenni, az jó szar kapcsolat lehet....Aki ilyen miatt problémázik vérig sértődik, felháborodik azt csak sajnálni tudom. Ráadásul álszent dolog is...az ember fingik, mert ilyen a szervezetünk. Aki tagadja, az hazudik. Próbáld megbeszélni vele esetleg.
2015. szept. 18. 18:19
 22/26 anonim válasza:
41%

Hát én még család előtt se szeretek/szoktam direkt

Nyilván kicsúszhat néha, de mosdóban szeretem intézni..nem túl jó érzés egymás fingját szagolni a szobában..és itt lényegtelen h párodról vagy kiről van szó. A szarás is természetes dolog, de az se a szoba közepére..:)

2015. szept. 18. 19:40
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia Szivi!

Megettem vagy 2 kiló körtét! PURRRRR!

Jaj bocs!

De nem bírtam visszatartani!

Annak ki kell jönnie, másként beteg leszel!

2015. szept. 18. 19:45
 24/26 anonim ***** válasza:
75%

En nagyon ritkan pukizom, szimplan mert nem kell valamiert tenyleg ritkan jon, en visxont bofogos vagyok ami kb ugyanannyira rossz:-))A ferjem megallas nelkul pukkant a szofa mellett pedig van egy legfrissito, szoval egysltalan nem zavar, ez normalis es emberi:-))

Jo baromira utalom ha mondjuk ejjel arra ebredek h borzaszto budos van, de nyilvan nem fogom kirugdosni az agybol ezert, o meg elviseli h bofogok neha:-))))

Kaki, pisi egymas elott nyitott ajtonal nalunk ez normalis, geljesen emberi dolgok:-))

2015. szept. 18. 22:14
 25/26 anonim ***** válasza:

Nálunk a barátom sose mer előttem. Két és fél éve vagyunk együtt.

Többször is mondtam,hogy engem nem zavar.

Azért érzem rosszul magam, mert velem többször is előfordult már,egyszerűen nem tudom mindig visszatartani.

:(

2015. szept. 19. 19:56
 26/26 anonim ***** válasza:

én nagyon szégyenlős vagyok, szóval a vágsőkig visszatartom, de barátom nem, kb. 1 hét után már volt, hogy kicsúszott, röhögtünk rajta és ennyi, azóta is megesik elég gyakran, de annyit voltunk már együtt, hogy nem csinálok belőle nagy ügyet, örülök neki, hogy ennyire el tudja engedni magát velem. én akkor kínlódok, ha menstruálok, és akaratlanul is vérfoltokat hagyok a wc-ben, ágyneműn, stb, igyekszem nem szégyellni, de elég megalázó érzés tud lenni azért.

23l

2015. szept. 20. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!