Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mennyi idő után szabad egymás előtt pukizni?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy tapasztalatok szerint mennyi idő után lehet megpróbálni, hogy a párunk megutál vagy elítél-e azért, ha néha előtte is kijön egy puki.

8 év házasság már elég lehet vagy vannak olyan nők akik még ennyi idő után sem tolerálnák? :)

2015. szept. 18. 12:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kb fél év után már nem volt kedvem szórakozni ilyenekkel,hogy halkan, vécében csak... néha ha olyat eszek, kb egész nap kell, és nem is büdös, csak hangos. Néha még csóválja a fejét, hogy "naa szééép" de nem csinálunk belőle ügyet.
2015. szept. 18. 14:03
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy rájátszol, vagy csak kijön, mert az emésztés normális része. Aki rájátszik, az undorító, a normálist szerintem senki nem ítéli el, mindenkivel megesik.
2015. szept. 18. 14:14
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

Tudatosan odafingani a párod orra elé az x év után is ugyanolyan bunkóság!

De nyilván a wc-n vagy egy adott helyzetben nem fogom visszatartani.Annak kinn van a helye :)

Csak az nem mindegy hol és hogyan.

F40+

2015. szept. 18. 14:18
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem egészséges hosszú ideig visszatartani.
2015. szept. 18. 14:21
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem persze,de akkor meg főleg félre lehet vonulni gáztalanítani :)

Ha megengedi a szitu.DE nyilván vannak kivételek :)

2015. szept. 18. 14:24
 16/26 A kérdező kommentje:

És nálatok hogyan történt az első alkalom?

Egyszer csak megtettétek, amit meg kellett tenni és utána vártátok, mi lesz a reakció ... vagy előtte megkérdeztétek, megbeszéltétek, hogy mit szólna ehhez a másik, zavarná-e?

8 év "hangtalan" kapcsolat után olyan hülyén venné ki magát a dolog szerintem, ha egyszer csak váratlanul jönne egy hangos puki ... előtte megbeszélni viszont megint hülyet helyzet lehet (Drágám zavarna, ha mostantól melletted pukiznék és te is nyugodtan pukizgass előttem)? :))

A párom szerintem sosem csinálná mellettem, ahhoz túl szemérmesnek tartom ... egyedül viszont kínosabb, mert úgy tűnhet, ő tudja tűrtőztetni magát, én meg nem.

2015. szept. 18. 14:32
 17/26 anonim ***** válasza:
Nálam ez mindig úgy volt (sőt, családban is úgy működik), hogy ha kicsusszan és észreveszik a többiek, akkor egy bocsival el lehet intézni. Eleve nem tartom jónak évekig óvatoskodni. Nyilván rájátszani nem kell, de vannak helyzetek, amikor egyszerűen nem érsz ki időben. :-) (pl. mondjuk liftben)
2015. szept. 18. 14:36
 18/26 anonim ***** válasza:

Úgy ahogy az előttem író nyilatkozott pl.Én is úgy szoktam.

Ha eddig nem engedted el rendesen,akkor kezd a wc-n.Hagy szóljon ahogy a csövön kifér:)

De szerintem kérdezd meg a feleségedet.

Emberi dolog ez.Meg lehet beszélni.És egyből választ kapsz rá,hogy mi az ami neki elfogadható e téren.

2015. szept. 18. 14:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi sokáig nem fingtunk egymás előtt, mindig elvonultunk, nem ejtettünk róla szót. Később már jeleztük, hogy kell, és kimentünk a szobából. A jeget végül én törtem meg, kb 4 év együttlét után, kb így hangzott:

Én: Pukiznom kell.

Ő: ...

Én: Már nem.

Azóta lazán kieresztjük egymás előtt.

2015. szept. 18. 15:16
 20/26 anonim ***** válasza:
94%

"Van egy ötletem."

"Hm?"

"...semmi, már elillant."

Párom kedvenc poénja, mióta valamelyik filmben látta. :D

Párom poént próbál belőle csinálni, pl. ha után kell neki, akkor megkérdezi, jön-e mögöttünk valaki. Otthon a szobában mindig bejelenti, hogy neki bizony most pukizni kell. Így egy év után ez jobban zavar, mintha random eleresztené. :D

Maga a tény szerintem nem zavaró, néha szülhet vicces helyzeteket, de tudni kell nevetni rajta. Emberi dolog, megesik. :)

Szerintem amúgy te spilázod túl. Ha nem poénból a párod orra alá durrogtatsz, akkor szerintem fel se fog tűnni neki. :)

2015. szept. 18. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!