Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy elvesztettétek a bizalmat a párotokban, de visszanyerte?
Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 17:11
1/8 anonim válasza:
Nem. Volt olyan kapcsolatom, ahol csalódtam az akkori páromban. Sosem sikerült ezt visszanyerni egyiknek sem. Úgy fest, nálam egy esély van (az viszont maximális), utána nincs második.
2/8 anonim válasza:
Az 1-es szövege arra jó, hogy az ostobákat sakkba tartsa ideig-óráig.
3/8 anonim válasza:
Nincs szükségem arra, hogy manipuláljak másokat, megtaláltam a társam az életben. Őszintén feleltem egy kérdésre, más nem történt. Én nem hiszek abban, hogy meg tudom bocsátani a bizalomvesztést, sosem tapasztaltam hasonlót. Mindig ott lenne bennem, a mi van, ha most is hazudik/becsap, stb. Ezek szerint te másképp gondolkozol, 2-es.
4/8 anonim válasza:
Az a bizalomvesztés mértékétől függ,a bizalom nagyon törékeny valami,nagyon nehéz visszaállítani,de nem lehetetlen, és nem is jellemző,hogy sikerül az esetek döntő többségében.
5/8 anonim válasza:
1+3-as Az írásod, és a mondandód árulkodik rólad. Pontosan ezért is írtam azt és amit. Se többet, se kevesebbet. Biztos vagyok benne, hogy a műsorodon amit szerényebb környezetedben előadsz simán átlátnak már.
6/8 anonim válasza:
Szia! Nekem volt már ilyen, igen. 2 éve vagyok együtt a barátommal, és kb 1 év után megromlott a kapcsolatunk. Mindkettőnkben felmerült az, hogy megcsalja a másik és sajnos nekem erre bizonyítékom is volt. A bizalmam, amit addig felépítettünk, egy pillanat alatt eltűnt. Szakítottunk, de 3 hónap után nem bírtuk egymás nélkül és mindent az elejéről kezdtünk el, tiszta lappal. 2 hete össze is költöztünk. A bizalmam újra a régi. :)
7/8 anonim válasza:
Nekem forditva volt,a párom elvesztette bennem a bizalmat,nagyon sok időbe telt mig elhidte hogy megváltoztam,nagyon rossz volt ez az időszak,majdnem rá ment a házasságunk,de most harmonikussabban élünk mint valaha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!