Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családalapítás?
Párommal együttélünk, ő dolgozik, én meg egyetemista vagyok.
Arról beszélgettünk a napokban, hogy hova tovább a kapcsolatunkban, szóba került az eljegyzés, gyerekvállalás.
A barátom nagyon családcentrikus, a rokonságban a gyerekekkel nagyon jól kijön, igazából én is jól kijövök a gyerekekkel. A párom édesanyja azt mondta hogy ha jönne a baba, ő szívesen otthon marad vele amíg a tanulmányaimat folytatom. Kicsit Félek magától a szüléstől, és hogy hogy boldogulnék vele, de összességében nem biztos hogy szomorú lennék, ha gyermekünk születne.
Ti belevágnátok így?
Köszi a válaszokat.
Ha jól sejtem te ugyanaz vagy, aki a gyerekvállalás témában írt és már terhes vagy...
Nem, továbbra sem vállalnám így.
Egyrészt, nem anyósnak szülök, hanem magunknak (adott esetben magadnak, hiszen te lennél vele otthon).
Másrészt, a gyerekvállaláshoz nem az kell, hogy "igazából te is jól kijössz a gyerekekkel". Akkor kell gyereket vállalni, amikor már vágysz rá, és nem mellesleg adottak a körülmények. Nálatok nem adottak a körülmények, emellett úgy tűnik egyáltalán nem vagy érett a gyerekvállalásra.
De nem értem, kinek van úgy szíve gyereket szülni, hogy másra bízza??
Nem vagyok annak a híve, hogy legyünk otthon 3 évig minden gyerekkel, de legalább fél-1 év, amíg szoptatja az édesanya... :(
Az ne gondolkodjon már szülésen, aki leadná a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!