Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyereket szeretnék, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyereket szeretnék, de nincs párom, akivel vállalhatnánk?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék gyereket vállalni az elkövetkezendő pár évben, de nem tudok azon a problémán segíteni, hogy olyan párt találjak, akivel elköteleződnénk egymás mellett, aki szereti a gyerekeket és vállalna is.

Az ismerkedést nyilván nem kezdhetem úgy, hogy szeretne-e gyereket, viszont másképpen (az egyetlen ismerkedési móddal) repülnek a hónapok, évek, és végül mindig kiderül, hogy az illető hölgy nem akar gyereket, vagy majd 10 év múlva, vagy valami furcsasága van. Mit tehetnék, hol keressem a gyermekszerető, családra vágyó hölgyeket?

Férfi vagyok.

2015. aug. 19. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ne en meg pont ilyen pasit nem talalok :)
2015. aug. 19. 18:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Keress mondjuk óvónők, tanítónénik között.
2015. aug. 19. 19:04
 3/13 Blade Bone ***** válasza:
57%
Inkább még várj a gyerekekkel szerintem, kitudja mennyi migráns jön még ide. :/
2015. aug. 19. 19:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem említsd meg az ismerkedés legelején, hogy házasodni szeretnél, családot gyereket. Hidd el, a komoly szándékú nőket megfogod vele, a komolytalanokat meg elijeszted. Sok sikert! ;)
2015. aug. 19. 19:10
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
azok nem migránsok hanem buzeránsok :D
2015. aug. 23. 11:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, hogy jelen, mert nőként egy cipőben járok veled... de nekem is megvannak a magam furcsaságai.
2016. ápr. 3. 23:16
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

Ne parázz! Ne gyereket akarj, milyen hülyeség az: családot akarj. gyerekszülő gép szerep nem fog semmi nőt vonzani.

A 27-35 női korosztály erre van beindulva.

Én 30 évesen is fogadkoztam, hogy nem akarok gyereket, 49 éves voltam az utolsó születésekor

2016. ápr. 4. 14:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Ugyanez a problémám.

36/F

2017. máj. 7. 23:11
 9/13 Rsta ***** válasza:
Úgy látszik ez a 36 éves férfiak betegsége, mert nekem is ez a problémám.
2017. máj. 13. 09:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Nokent u.ez a problemam mar 10 eve. Elore le kell tisztazni. Bar meg akkor sem biztos. Neked annyi elonyod van egy novel szemben mikor megkerdezed, hogy mik a szandekai, hogy csupan a p*ncid miatt nem fog hazudni, legfeljebb elijeszted. Akkor johet a kovetkezo. Sok sikert!
2017. júl. 15. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!