Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereket szeretnék, de nincs párom, akivel vállalhatnánk?
Nagyon szeretnék gyereket vállalni az elkövetkezendő pár évben, de nem tudok azon a problémán segíteni, hogy olyan párt találjak, akivel elköteleződnénk egymás mellett, aki szereti a gyerekeket és vállalna is.
Az ismerkedést nyilván nem kezdhetem úgy, hogy szeretne-e gyereket, viszont másképpen (az egyetlen ismerkedési móddal) repülnek a hónapok, évek, és végül mindig kiderül, hogy az illető hölgy nem akar gyereket, vagy majd 10 év múlva, vagy valami furcsasága van. Mit tehetnék, hol keressem a gyermekszerető, családra vágyó hölgyeket?
Férfi vagyok.
Ne parázz! Ne gyereket akarj, milyen hülyeség az: családot akarj. gyerekszülő gép szerep nem fog semmi nőt vonzani.
A 27-35 női korosztály erre van beindulva.
Én 30 évesen is fogadkoztam, hogy nem akarok gyereket, 49 éves voltam az utolsó születésekor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!