Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért így kezelik a pénzügyeket?
Figyelt kérdés
Tapasztalatom szerint sok nő úgy gondolja, hogy a férfi fizetése az közös, hiszen nem lehet olyan önző, hogy csak magára költ, meg amúgy is kapcsolatban vagyunk, stb.
Viszont a nő fizetése az csak az övé, mit képzel magáról az a férfi, aki elvárja, hogy a nő egy fillért is költsön belőle, hiszen a költekezésre ott az övé. Ha kevés a pénz, akkor persze a férfi költi el hülyeségekre, még véletlenül sem ő.
Eléggé zavaró egyetemistaként, hogy egyre több nő gondolkodik így, feléli a férfi pénzét, addig ő persze gyarapodik, aztán megy a szurkálódás, hogy kéne kocsi,lakás, mert neki az jár.
Mielőtt okoskák megmondják, hogy miért hagyod: nincs más választásod. Ha nem költesz a nődre, akkor looser vagy szerintük.
2015. aug. 30. 21:44
11/13 anonim válasza:
Én nem tudom más nők hogyan gondolkodnak, de nálam mindig közös volt minden. Ami az enyém, a tied..ami a tied, az az enyém is. Egy bankszámlánk van, minden oda jön...nálunk abszolút nincs enyém-tied meg feles marhaság, tőlem ez teljesen távol áll.
12/13 anonim válasza:
Én a külön kassza híve vagyok. Azt az elvet vallom h ami közös azt fizessük felesbe. Ide tartoznak a mindennapos megélhetés költségei. De ami ezen felül van azt oldja meg mindenki a saját fizetéséből. Lehet igazságtalan vagyok de nem érdekel ha pl ő keres 20x annyit mint én vagy én keresek sokat. Attól még, hogy egy pár vagyunk nem muszáj mindennek közösnek lennie. Mindenki vegye meg amit akar magának és akkor nem lesz félreértés. Természetesen ha mindkét fél ugyanannyit keres akkor felesleges a külön kassza.
13/13 anonim válasza:
Hulye az aki engedi magat lehuzni. En nagyon jol keresek es most nevezzenrk smugignak meg onzonek de senkire nem koltenek feleslegesen penzt! Ami kell neki vegye meg maganak max ha egy haztartasban elnenk akkor a rezsi meg az alapcikkek felesbe mennek azon felul semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!