Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért így kezelik a pénzügyeket?
Tapasztalatom szerint sok nő úgy gondolja, hogy a férfi fizetése az közös, hiszen nem lehet olyan önző, hogy csak magára költ, meg amúgy is kapcsolatban vagyunk, stb.
Viszont a nő fizetése az csak az övé, mit képzel magáról az a férfi, aki elvárja, hogy a nő egy fillért is költsön belőle, hiszen a költekezésre ott az övé. Ha kevés a pénz, akkor persze a férfi költi el hülyeségekre, még véletlenül sem ő.
Eléggé zavaró egyetemistaként, hogy egyre több nő gondolkodik így, feléli a férfi pénzét, addig ő persze gyarapodik, aztán megy a szurkálódás, hogy kéne kocsi,lakás, mert neki az jár.
Mielőtt okoskák megmondják, hogy miért hagyod: nincs más választásod. Ha nem költesz a nődre, akkor looser vagy szerintük.
Normális emberek nem így gondolkodnak. Hülyével meg nem kell közösséget alkotni és probléma megoldva. A férjem előtt egy zsebkendőt nem fogadtam el mástól. Most közös mindenünk, de nem csak az övé, az enyém is.
Van más választásod! Kereshetsz olyat, akinek van egy normális értékrendje. Nem looser az aki nem tart el haszonlesőket, hanem igényes!
Én meg tapasztalatból mondom, hogy nem így van. Ma pont azon vesztünk össze a párommal, hogy nem volt hajlandó megengedni, hogy beleadjak a benzinköltségbe. Az elmúlt hónapban iszonyat sokat költöttünk, jócskán lenullázta a számláját, hát mondtam neki, kifizetem én a tankolást, nekem most éppen van annyi, marad is, nincs gond. Erre jött a férfihiúsági kérdés, hogy márpedig ő megoldja, és hadd döntsön már ilyen kérdésekben ő. Hát oké, akkor nem.
Megjegyzem, én konkrétan az összes létező pénzem beleadom a közösbe, minden megy kajára, háztartási cuccokra, a macskára, satöbbi, és mivel a párom konkrétan ötször annyit keres, mint én, ezért nyilván ami megmarad a közös kasszából a hónap végén, az közös, elmegy nyaralásra, félretesszük a tervezett esküvőre, házra, satöbbi. Néha van az, hogy veszek egy cipőt vagy ruhát, de ezt pontosan annyira érzi bármelyikünk is jogosnak, mint hogy ő meg vesz egy új számítógépet.
És nem, szerintem nem looser az, aki nem hagyja magát. Sőt, én inkább azt mondanám, hogy csak a looserek hagyják magukat, akik nem találnak értelmesebbet. De hát, nézőpont kérdése :D
Mellesleg, én is egyetemista vagyok, 22 éves. Ha nem derült volna ki, lány volnék. És nem így kezelem a pénzügyeket, ahogy te leírtad.
mi az hogy nincs más választásod? valami szekta tagjai vagytok és meggyilkolnak ha ott hagyod őt vagy mi?!?!?!
mentségnek annyit elfogadok hogy szereted. mást nem. de akkor is azt ajánlom hogy az ilyet hagyd ott. csak kizsákmányol, menjen ki külföldre k*rválkodni ha pénzt akar. vagy keressen normális munkát mint ahogy sokan mások is.
"Ha nem költesz a nődre, akkor looser vagy szerintük."
és te mások véleménye alapján cselekszel? ha azt mondják add el a vesédet mert ha nem akkor loser vagy, akkor eladod a veséd?
embereld már meg magad és légy férfi!!! az ilyet nevezem én papucsnak! bocs de ez így igaz. hagyod hogy kihasználjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!