Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezelik, akik elveszíti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelik, akik elveszítik a párjukat?

Figyelt kérdés

Részemről a kérdés fiktív, de tudom, hogy nagyon sokan vannak, akiknek sajnos tényleg meg kell küzdeniük a helyzettel.

Most éjszaka álmodtam arról, hogy a páromnak halálos betegsége van és az utolsó napot éljük, hát ne mondjam, zokogva ébredtem fel, őt is felébresztettem, úgy kellett vigasztalnia az éjszaka közepén... És ez pedig csak álom volt. Akik valóságban élik meg, azok hogy tudnak ezen túllépni? Tudnak egyáltalán?

2015. jan. 16. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerencsere meg nem fordult velem elo de szerintem azt a napot a leheto legszebbe kene reszerol tenni..
2015. jan. 16. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Kezelhetetlen! Nekem nem halt meg,igaz,csak elhagyott,de hidd el az még talán rosszabb,mint ha meghalt volna,mert tudom,hogy él,és nem kíváncsi ...Már 3éve küszködök egyedül,mert a csaj éveken keresztül átvert,nemcsak engem,önmagát is. Én meg jól félreismertem,és szerettem tiszta szívből.Családalapításban gondolkoztam,ő meg abban,hogy menjen el. Hiába ment el,nem tudtam lezárni a dolgot,mert csak az élőket lehet visszahozni,a halottakat már nem. És pont ezért lezárhatatlan,mert ha már nem élne tudnám,hogy nincs folytatás,de így még rosszabb...
2015. jan. 16. 11:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Vannak erősebb jellemű emberek akik könnyebben túlteszik magukat rajta. Vannak akik nehezebben mert törékeny kis lelkük van.

Nameg élettapasztalat kérdése is.

2015. jan. 16. 11:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az rosszabb, ha tudod, hogy gyönyörű életetek lehetne együtt, megtaláltad az igazit, a nagy őt, aztán meg egy baleset hirtelen elveszi tőled, mintha tudod, hogy mégsem ő volt az igazi, mert ő nem akarja, hogy az legyen... Én inkább törődnék bele, hogy nem kellek valakinek, minthogy éljek azzal a tudattal, hogy kellenék neki, de már nem él, hogy azt a sok szép lehetőséget, ami van, kiaknázzuk. Könnyebb úgy túllépni valakin, hogy kijelenti, "nem kellesz", mintha tudod, hogy kellesz neki, de... Érted, remélem.
2015. jan. 16. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
2-es: most nem azért, de ha engem átverne vki, akkor olyan gyorsan elfelejteném, h nem igaz, nem értem, h miért kell egy olyan nő miatt sz**olni még 3 évet egyedül.
2015. jan. 16. 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért nem értitek,mert nem értelem kérdése.

Az érzelem,emocionális intelligencia nagyrészt még mindig nem magyarázható,hogy mi miért van.Persze,én is ismerek olyat is aki 3hét múlva túltette magát rajta,de az olyanfajta emberre nem a romantika jellemző az biztos.Olyanról is hallottam aki 8év múltán sem lépett.

Márpedig szerintem akkor tekinthető lezártnak valami,ha az illető már halott,mert ha még él mindig ott a lehetőség.

2015. jan. 16. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Például amikor a kismadarak kikelnek a tojásból,és amit először meglátnak,azt tekintik az anyjuknak. Ezt úgy hívják,hogy bevésődés,és ha épp téged lát meg akkor és ott először,akkor bizony téged fog élete végéig az anyjának tekinteni. Hiába magyarázod majd neki,hogy nem,nem te vagy az anyja. Megy utánad,úgy hogy le sem tudod koptatni.

Na ilyen egyszerű.Most hiába magyarázod nekem ,hogy az hülyeség. Megtörtént és kész...

2015. jan. 16. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
tőlem aztán mehetsz remetének is, nem azért mondtam, csak, ha tudod, akkor az agyaddal próbáld elnyomni az érzéseket sztem a te érdekedben.
2015. jan. 16. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!