Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan felhasználók,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan felhasználók, akik valamilyen netes (multiplayer) játékban ismerték meg a párjukat és azóta is tart a szerelem?

Figyelt kérdés

Hogy nézhet ki egy játékbéli ismerkedés?

World of Warcraft:

Fiú: "Hé, adj már pár Heroic Potiont, köcsög!"

Lány: "Meg lóf#szt a seggedbe, hülyegyerek!"

Minecraft:

Fiú: "Te b#sztad szét a ládáimat, te szerencsétlen?"

Lány: "Aha, véletlenül kiszórtam a gyémántcsákányaidat, bocsi. :S"

Call of Duty:

Fiú: "K#rva japcsik mindenhol ott vannak... Hé, melyik b#zi nyomott légvédelmi cheatet?"

Lány: "Nem is cheat, ha összegyűjtöd, noob!"

Vagy nem éppen ilyesmi?

2014. nov. 27. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert ha lenne, mi lenne?
2014. nov. 27. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy csaj akit gta san multiba ismertem meg :D 11evesen fhuuu fulig szerelmes voltam bele,es sajna nem emlekszem hogy volt :/ masfel evig voltam egyutt vele,a mostanit meg facen xdd vele tobb mint 3eve vagyok egyutt es most 17vagyok
2014. nov. 27. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egy netes játékban ismertem meg a barátomat, és normálisan elkezdtünk beszélgetni, aztán mentünk át msn-re, de gyakorlatilag ott ismerkedtünk össze. :D azóta is tart, már 6 éve.
2014. nov. 27. 17:34
 4/5 Koaxk Ábel ***** válasza:

Emlékszem egy ködös őszi estén egy fejlövéssel indult minden...

Aztán most ott tartunk, hogy még mindig fejbelövöm... csak már nem úgy, és nem a gépen keresztül...

2014. nov. 27. 18:51
 5/5 anonim válasza:

Én mestermc-n ismertem meg egy fiút xd

Úgy kezdődött skypvp 7-en hogy team-eltünk xd aztán bejelölt skypon de vagy 2 évig nem beszéltünk...aztán egyszer rámíft hogy még játszok e én meg mondtam hogy ja xd de aztán elkezdtünk játszani de végül beszélgettünk és kb egy hónap után észrevettem hogy életemben elősször szerelmes vagyok!!!ez tavaly nyáron történt....és még mindig szeretem csak nemtudom hogy ő hogy érez irántam...majd fogunk találkozni egy rendezvényen (PlayIT) ahol terveim szerint megpróbálom megcsókolni! Remélem összejön mert én rohadtul szeretem a fiút...

2016. márc. 27. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!