Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan reagálnátok arra, ha a pasitok bevezetné azt a szabályt, hogy nem szólíthatjátok őt a saját nevén, hanem csak úgy, hogy a MESTER?

Figyelt kérdés
Ha esetleg pedig mégse MESTERként szólítanátok meg, akkor azért náspángolás járna nektek.
2015. aug. 25. 16:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Engem csak bránermájszternek szólíthat a nőm!
2015. aug. 25. 23:14
 12/19 omba ***** válasza:
58%

Egy párkapcsolatban az egyik fél ne vezessen be semmiféle szabályt, - főleg ne ilyen idétlent.

(gondolom, kicsi a micsodája, vagy bűn rosszul használja, ez takarná kompenzálni)

2015. aug. 25. 23:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Gondolom alávetettségi viszonyt akar sinálni, később jön az SM szex, vagy már van is?
2015. aug. 26. 10:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Rendben, de csak ha innentol kezdve DOKTOR-nak hiv :D:D
2015. aug. 26. 15:12
 15/19 anonim válasza:

Attól függ milyen szituációban.

Ha az ágyban, akkor először furán néznék rá, de azt gondolnám, hogy oké, ha ettől izgul, akkor legyen.

Viszont, ha ezt mások előtt is elvárná tőlem, és megalázó lenne, akkor először nevetnék rajta, aztán mondanám, hogy húzzon a vérbe ha ennyire beképzelt. 24/lány

2015. aug. 27. 20:55
 16/19 anonim válasza:
Lehet hogy csak jedi lovag.Én ha a helyedben nem szórakoznék ilyesmivel, mert feldühíted és lekaszabol a lézerkardjával.
2015. szept. 15. 20:05
 17/19 anonim válasza:
Jajj! Ezen jót nevettem! :DDD
2015. szept. 19. 17:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy BDSM kapcsolatban ez normális és megszokott.

Bár ott nem is kell erre szabály mert magától is kialakul a dolog.

2015. szept. 20. 15:49
 19/19 anonim válasza:
én imádnám:P:P vagyis imádom:o szerintem normális körülmenyek között jo BDSM de hát nem vagyunk egyformák 24L
2016. szept. 5. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!