Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje marad az embernek magára, a hobbijára, saját hóbortjaira, ha osszekoltozik a párjával?
Nem tudom, hogy az én exem volt-e ilyen zsarnok, de miután összeköltöztünk olyan érzés volt mintha idegesíteni, hogy én nélküle is jól tudom érezni magam. Ha otthon voltunk akkor döglenem kellett vele az ágyban vagy jött a vita. Legyek csendesebben, mit nevetek, miért beszélgetek a srácokkal neten ilyesmik :D
Pontosan 3 éven át ment ez akkor elégeltem meg próbáltam vele megbeszélni ő akkor is tartotta magát ahhoz, hogy ő biztos jobban szeret engem mint én őt mert én egyedül is megvagyok O.o. Pedig ezeket a játékokat ő alapjáraton is szerette 1 ilyenben ismerkedtünk meg, onnan mentünk el randizni sőt még több időt töltött vele még összeköltözés előtti 1 héttel is mint én. Miután összeköltöztünk nyugodt 5 percet nem tudtam magamra fordítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!