Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi ideje marad az embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje marad az embernek magára, a hobbijára, saját hóbortjaira, ha osszekoltozik a párjával?

Figyelt kérdés
Hogy vettétek eszre,tortent-e nagy változás az egyedül élő életmódhoz kepest?

2015. aug. 10. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyilván közös programok lesznek túlsúlyban utána.
2015. aug. 10. 23:20
 2/10 anonim ***** válasza:
minden megoldható akár közösen is tudjátok csinálni azt a hobbit
2015. aug. 10. 23:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A magadra szánt idő pontosan egyenlő lesz függvény ábrázolás szinten az XY tengely metszéspontjával
2015. aug. 10. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi időt szánni akarsz rá.
2015. aug. 10. 23:36
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem ez a nagy vízválasztó hanem a gyerek...
2015. aug. 10. 23:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy az én exem volt-e ilyen zsarnok, de miután összeköltöztünk olyan érzés volt mintha idegesíteni, hogy én nélküle is jól tudom érezni magam. Ha otthon voltunk akkor döglenem kellett vele az ágyban vagy jött a vita. Legyek csendesebben, mit nevetek, miért beszélgetek a srácokkal neten ilyesmik :D

Pontosan 3 éven át ment ez akkor elégeltem meg próbáltam vele megbeszélni ő akkor is tartotta magát ahhoz, hogy ő biztos jobban szeret engem mint én őt mert én egyedül is megvagyok O.o. Pedig ezeket a játékokat ő alapjáraton is szerette 1 ilyenben ismerkedtünk meg, onnan mentünk el randizni sőt még több időt töltött vele még összeköltözés előtti 1 héttel is mint én. Miután összeköltöztünk nyugodt 5 percet nem tudtam magamra fordítani :)

2015. aug. 11. 00:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt gond. Kell egy kis idő amíg a magad dolgával szöszmötölsz. Mi megoldottuk.
2015. aug. 11. 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Tőletek függ, és kialakul. Tiszteletben kell tartani az ilyen igényeket, kölcsönösen. Nyilván kell a sok közös program, és nyilván kevesebb "magán-időd" lesz, de egészséges szinten meg lehet tartani. Nem vagytok összekötve, és nem a kapcsolat romlásának a jele az, ha nem minden percet együtt töltötök.
2015. aug. 11. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálunk ez nem okoz gondot,mind a kettőnknek van hobbija,napi szinten foglalkozunk vele,általában ugyanabban az időben,tehát van napi 2-3 óra amikor mindenki a saját dolgával van elfoglalva.A lényeg,hogy a másik már összeköltözés előtt tudja,hogy mire számíthat,beszéljetek erről még előtte.
2015. aug. 12. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:
mínusz 4 óra
2016. szept. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!