Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a pasitokhoz költöztök ahol ő eddig is lakott és kéri a lakbér felét nem csak a rezsiét? Ez mindenkinél így megy?
"de a való életben általában a pasinak kell fizetnie mindent"
Síkhülye, te...
# 12: Most már kezdem érteni, hogy miért gondolja úgy a barátom, hogy neki kell finanszírozni a kapcsolatunkat nagyobb mértékben... tudom, hogy előttem érdekes gondolkodású barátnői vannak, akik minden téren kihasználták, de most látom, hogy ez egyeseknek még természetes is...
Én nőként szánalmasnak tartanám, ha függnöm kellene anyagilag egy férfitól, és nem tudnám eltartani magam! Egyedül is ment, de közösen sokkal könnyebb!
Albérletbe lakom, a párom jött hozzám. Beszáll a lakbérbe persze, felezzük a közös költségeket.
Nemsokára lakást vesz, 1/1-be az övé lesz, ha odaköltözöm akkor a rezsi fele jut rám. Így egyeztünk meg, nekünk ez a természetes. Amúgy mindketten dolgozunk szóval van saját kereset.
"a való életben általában a pasinak kell fizetnie mindent"
Na, amelyik nő így gondolkodik, azzal nem lenne hosszú életű a kapcsolatom! :-)))
De amelyik pasi ebbe belemegy, az meg is érdemli, hogy kihasználják!
"Akik igy lehuztak, azoknak el tudom tartani magamat, de ha mar összeköltözöm egy pasival akkor állja ő a kiadásokat."
Indokold már meg, hogy miért tartod ezt igazságosabbnak a felezésnél?
"Most akik a legjobban mérgelődnek, lehet a végén azok fognak a legtöbbet követelni a volt barátjuktól, férjüktől."
Aha, tehát aki nem ért egyet veled, az biztos képmutató... Az nem lehetséges, hogy unfairnek tartja amit te gondolsz. Biztosan hazudik, és igazából arról álmodozik, hogy egy férfi eltartsa. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!