Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek párommal, kicsit igénytelen?
Először is, 4 éve élünk együtt. Nagyon szeretem, de kiakasztanak a szokásai, és mindig raszolok, hogy ne csináld, de én nem az anyja vagyok, úgyhogy már szólni se szólok. Pl rágja a körmét, közben beszél velem / alig értem, amit magyaráz/ ebéd utáni, vagy szénsavas víz után nagy, hangos böfögèsek. Heti egyszer borotvalkzik. Csak este mos fogat /régen még ennyiszer sem, de vhogy rávettem/.
Szürcsöli a levest, meg a kávét, még akkor is, ha nem forró.
Így borzasztó embernek tűnik, de nem az, amúgy rendes :) éltetek ilyen férfival együtt, illetve van szokása ferjeteknek/ párotoknak rossz szokása?
Bár vannak a felsorolásban olyan tételek, amelyek valóban zavaróak (pl. a szürcsölés - azt illett volna a szüleinek megtanítania, hogy nem szabad) azonban az a benyomásom, hogy annyira idegesít már téged a dolog, hogy már minden baj, amit csinál. Például a körömrágásnak pszichológiai okai vannak. (Inkább segíts neki ebben.) És van akinek nem nő olyan gyorsan a szőre, hogy hetente többször is kelljen borotválkoznia. Böfögni meg muszáj, azt nem lehet irányítani.
A fogmosás hiánya, és a szürcsölés viszont tény, egy valós probléma. Ezeket tényleg meg kellene oldani, de azért ne ess bele abba a hibába, hogy annyira felhúzod magad rajta, hogy mindenbe belekötsz amit csinál.
Ezek azok a dolgok, amiket a kapcsolat elején észre sem veszel, később halál idegesítőek lesznek. (Kivétel a fogmosás, azt gondolom rögtön észrevetted)
Az én apám nagyjából ugyanez. Anyám 40 év házasság után DIREKT külön ebédel, mert nem bírja elviselni, ahogy apám szürcsöl. Állandóan kritizálja a szőrök miatt is.
Igazából szinte csak ezen veszekednek, de ezen naponta és anyám állítása szerint undorodik apámtól.
Szóval 4 év, 40 év... ki tudja hová vezet az út.
Hát megoszlanak a válaszok, de azért egyetértek azokkal is,akik azt mondják, hogy nem olyan nagy gondok.
A fogmosás hiánya, körömrágás nagyon nem higiénikus, egy csomó mindent összeszedhet,aztán átadja neked is, ezekre a dolgokra mondanám én is,hogy változtatni kell.
De a többi, pl a böfögés engem egyáltalán nem zavarna, én is szoktam, hadd böfögjön legalább otthon, és ne tartsa vissza. A borotválkozás...hát szerintem heti egy alkalom nem a világ, ha mentek valahova úgyis összeszedi magát,nem?Otthon legyen úgy ahogy akar, néha az én párom se borotválkozik direkt,vagy csak fazonra, mert rettentően szúr miután teljesen leszedi és kezd nőni, engem nem zavar a szakálla, és a szőrös teste sem, nekem így férfias.
A szürcsölést embere válogatja, de ebben köthetnétek kompromisszumot,hogy amíg együtt esztek ezt hanyagolja.
Én is kicsit úgy látom,hogy szinte már minden dolog idegesít benne. A fogmosásra én elrettentő példával venném rá,vagy addig nincs csók/szex amíg nem mossa meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!