Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'Összeköltöztem' a párommal. Miert van ez?
Figyelt kérdés
Nyárra Osszekoltozunk a párommal, eddig tavkapcsolatban éltünk mar egy éve, mostmár egy hónapja egyutt élünk, viszont akadnak gondok. Közösen alszunk, viszont en nem tudok rendesen aludni, folyamatosan felebredek, koran fekszem. Emiatt egesz nap fáradt vagyok, délutánonként is alszom. Neha lenne kedvem csinalni valamit, hátha az feldob, de sosem csinálunk szinte semmit, párom folyamatosan internetezik, en pedig ezt unom es hiába mondom neki, hogy csináljunk valamit, közli hogy nincs kedve. Kedvtelen is vagyok, egyszerűen semmihez sincs kedvem, nem tudok mosolyogni. Pedig orulok hogy velem van, es boldog vagyok emiatt, viszont ez megsem latszik es ezt mar o is megemlitette. Nem tudom mit tehetnek azert, hogy ugyanolyan legyek mint egy átlagos napon amikor meg otthon laktam. Tudtok valami tanácsot adni?2015. jún. 21. 13:09
1/3 anonim válasza:
Költözz haza. Távkapcsolatból összeköltözés... Ahhoz hogy valakit mélyen megismerj, vagy rászánd magad hogy összeköltözzetek, ahhoz nem kilométerek kellenek. És ahogy látszik nem áll szándékában téged boldoggá tenni. Még ha csak nyárra is költöztetek össze, tedd neki szóvá hogy nem érzed jól magad igy, hogy nem foglalkozik veled. Ha nem akar változtatni szerintem egyértelmű mi lenne a helyes.
2/3 anonim válasza:
van olyan, hogy két ember nem tud úgy élni egymással hogy ne legyen az kényelmetlen. úgy értem hogy a napi életritmus bizony lehet akadálya az együttélésnek. ez nem szerelem kérdése. nem gyakori dolog, de itt ezt látom
3/3 anonim válasza:
Amit ő akar az különbözik attól amit te akarsz. Neki az időtöltése az internetezés... te mást csinálnál... most akkor vagy megbeszélitek hogy internetezik X ideig, aztán te kitalálsz programot amit te csinálnál és mentek... vagy ha ez nem működik, egyikőtöknek sem felel meg akkor nyilván nem illetek össze, sose lesz egy jó kapcsolat ebből, mindig gondok lesznek, nincs értelme így folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!