Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnőm elbaxa a pénzt a háztól?
Figyelt kérdés
Én spórolós vagyok, ő nem. Állandóan a szememre hányja, hogy fogamhoz verem a garast, de én tudok hó végén félretenni, ő nem.2015. aug. 10. 17:14
1/13 Blade Bone válasza:
Hát ha csak a sajátját szórja el, kit érdekel, nem a te pénzed. Viszont hosszú távon nem élnék ilyen emberrel.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem az én pénzem ja. És, ha kocsira, házra kerül a sor? Mennyit ad bele, ha esetleg komolyra fordulna a kapcsolatunk?
2015. aug. 10. 17:21
4/13 Blade Bone válasza:
Figyelj, ezért nem szabad hosszú távra tervezni vele. De egyébként az is lehet hogy megváltozik majd idővel, vagy, keres majd annyi pénzt amennyit nem tud elkölteni. :D Az ilyen pénz szórós emberek, ha dolgoznak elég motiváltak ám, mert tudják hogy sokat költenek és így az anyagi mércéjüket feljebb teszik, vagyis elképzelhető, hogy ha nem olyan hogy lehúz téged, akkor valszeg feljebb fog lépni egy idő után, vagy természetesen leszokik a költekezésről.
5/13 anonim válasza:
Én is olyan vagyok mint te, és tökéletesen megértelek, most egyéb családtagokkal viaskodok, de ugye őket nem választhatom meg (mondjuk nem us akanám :) de a megcsaláson és a prostitúció kívül bármit jobban el tudnék viselni mint azt ha szórja a pénzt. :)
6/13 anonim válasza:
Beszéljétek meg hogy mindketten tegyetek félre egy közös számlára afiuetésetek 10%-át. :)
7/13 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez a szituáció, csak fordítva. Én vagyok a nő és én spórolósabb vagyok, mint ő. Ő tőle sokszor hallottam ezért, hogy én sóher vagyok. Arra meg azt mondtam, jó, mivel sóher vagyok, nem fogok többet kölcsön adni amikor kérsz mert netán nincsen neked, mert már hó elején elköltötted... Utána nem sóherozott annyira.
8/13 anonim válasza:
Nem nagyon illetek össze, - a pénzhez való viszony talán látványosa része, de e mögött elég alapvetően más világszemlélet húzódik.
9/13 A kérdező kommentje:
"Nem nagyon illetek össze"
De jó, hogy így tudod ezt.:D
2015. aug. 11. 10:42
10/13 anonim válasza:
Hiába röhögöd ki a válaszolót aki ezt írta, ezek szerint tényleg nem illetek össze, és ezt te is érzed, hiszen elgondolkodtál, hogy mi lesz később.
Egy ilyen különbség hosszútávon nem áthidalható, ez nem olyan, hogy te bal oldaladon szeretsz aludni ő meg a hasán, és akkor legfeljebb nem egymást ölelve alszotok. Ez állandó konfliktusforrás, és garantálja a szakítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!