Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Osszekoltozes harom het utan?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszekoltozes harom het utan? Velemeny?

Figyelt kérdés
Harom hete talalkoztunk eloszor es azota ez a masodik este amit kulon toltunk. Mar talalkozas elott is mondta, hogy lakhatnek nala (viccelodtem is hogy mennyit kene beleadnom es azt mondta ha egyutt vagyunk akkor semennyit). O berli a lakast, nekem sajatom van, de ugy tudja csak berlem (nem szerettem volna ha a penz miatt van velem) ezert azt szeretne ha en koltoznek oda. Arra gondoltam, hogy vegulis miert ne,minek varni. Ha meg nem alakul jol, akkor siman elkoltozom. Szerintetek hulyeseg? Nincs kedvem minden nap randira keszulodni es 30-40percet vezetni a masikig honapokon keresztul. 23 mindketten
2015. aug. 5. 02:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Olyan hamar bele fogsz unni a kapcsolatba, hogy csak leshetsz.

Nincs kedved randira keszülni? Totál felesleges az összeköltözés.

2015. aug. 7. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!