Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lány vagy nő, vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagy nő, vélemény?

Figyelt kérdés
Néha nem tudom eldönteni egy huszonévesről, hogy most melyik kifejezést használjam rá...Ti mi alapján választotok?
2015. aug. 1. 18:34
 1/2 Mumusan ***** válasza:
Megnyilvánulása alapján el lehet dönteni hogy még lány, vagy már nő. Egyébként úgy 23-24 éves korig még megállja a helyét a lány kifejezés, fölötte már inkább nők vannak.
2015. aug. 1. 18:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt láttam már olyat, hogy "38L".

Én amikor szüleimmel laktam, anya főzött rám, semmi gondom nem volt. Jártam dolgozni de a fizum oda tettem ahova akartam, akkor főztem amikor akartam, ha olyan kedvem volt aludtam fél napot mert nem volt különösebb dolgom. Na ez lány életmód.

Mióta ellátom a férjem és a fiam nem érzem magam lánynak. Nem alszom át a fél napot mert nem tehetem, ha nincs kedvem is kell főzni, a fizum sem szórhatom csak úgy el mert hó végén nem lesz mit enni. És akarva-akaratlanul változik az ember gondolkozása és felfogása az ilyen dolgokkal kapcsolatban, ha elkerül a szülői háztól. Szerintem ez többet számít, mint a kor. Van aki ugyanezt éli már 21 évesen. És van aki 30 évesen egy elkényeztetett kislány viselkedési szintjén van még.

2015. aug. 1. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!