Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek olyan férfival, aki egyáltalán nem végez házimunkát?

Figyelt kérdés
Mert mondjuk úgy nőtt fel, hogy az anyja mindig mindent megcsinált helyette és az apja helyett és ezt veszi természetesnek, vagy akármi miatt nem és kész.

2015. júl. 30. 22:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó előtti srác írt, ah tényleg úgy van, ahogy az utolsó értelmezte, az már végül is oké. Utálhatja tőlem a házimunkát, ha megcsinálja, amikor kell, és a "férfi dolgokat" meg hiszti nélkül megcsinálja. Én szívesen elmosogatok minden nap, de ha elromlik a csap, ötletem nincs mit kell vele csinálni, ha ezt megoldja, hogy nekem ne kelljen szerelőt hívnom, akkor nem baj, ha nem mosogat. De ja, ha pl beteg vagyok, akkor csinálja meg, az már oké. Csak azt nem tudom elviselni, aki semmire nem jó, de elvárásai azok vannak...
2015. aug. 24. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!