Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek olyan férfival, aki egyáltalán nem végez házimunkát?

Figyelt kérdés
Mert mondjuk úgy nőtt fel, hogy az anyja mindig mindent megcsinált helyette és az apja helyett és ezt veszi természetesnek, vagy akármi miatt nem és kész.

2015. júl. 30. 22:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem, legyen képes gondoskodni magáról. Nem szeretném, hogyha pl összeköltözünk és elmegyek valamiért 2-3 hétre (melós továbbképzés, gyerekszülés miatt kórház, akármi betegség vagy egyéb dolog, stb...), akkor éhenhaljon és belefulladjon a mocsokba.

Még ha nem is csinálja rendszeresen, legyen rá képes.

Ha esetleg annyira jól keres, hogy hívhat takarítónőt és rá is szánja a fizetését, meg étteremben kajál vagy rendeli a kaját, talán... De mi lesz vele, ha bármi miatt elveszíti a munkáját, akár csak ideglenesen? Meg úgy általában, nem szeretem ezt a hozzáállást. Nekem nem okoz lelki törést a házimunka, bár annyira én se szeretem. Az tök jól jönne, ha 2-3 havonta valaki megcsinálná a nagytakarítást helyettem mondjuk... :D De kb ennyi.

Az más, ha sokat dolgozik és nincs rá ideje. De nem az érdekel, hogy mennyit keres, hanem ha tényleg gyűjt hogy legyen később pl lakásvásárlásra, és ezért sokat túlórázik vagy 2 munkahelye van, akkor megcsinálom én. De akkor is elvárás, hogy képes legyen rá.

Nem szeretem, ha valaki felsőbbrendűnek tartja magát és úgy gondolja, hogy neki ezt nem kell tudni csinálni. Az oké, ha főzni nem tud, de azért a fagyasztott kaját tudja megsütni, meg esetleg tésztát főzni. Azon kívül még azt is túlélem, ha pl wc-t pucolni nem tud, de mosogatni, felmosni, porszívózni, bevásárolni, mosni teregetni tudjon.

2015. júl. 30. 23:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy barátomnak pl 18 éves koráig semmi ilyet nem kellett csinálni. Apukájának kellett sokat segítsen, mezőgazdaságban meg pl fát vágni, de a "női" házimunkákat nem, mert az anyukája nem konkrétan dolgozik, hanem ugye háztartást vezet meg a kertet csinálja meg a mezőgazdaságban segít be de nem full munkaidős és mindenre volt ideje, így a fiainak nem kellett ilyet. De egy éve egyetmre jár, és a felsorolt dolgokat tudja csinálni. Nem szereti különösebben persze, meg lassú is bennük, de megcsinálja magának, ha épp úgy van nekem is segít. Majd belejön, nem gond. Csak legyen benne hajlandóság.
2015. júl. 30. 23:46
 13/21 anonim ***** válasza:

Én már más életszakaszban vagyok, tehát nem.

Amíg anyukámmal laktam, addig nekem is megcsinálták mindezt otthon. Most már csak a felét.:)

2015. júl. 31. 00:19
 14/21 anonim ***** válasza:
ehhhehehe, még mit nem, kizárt :D
2015. júl. 31. 01:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fiaim vannak, és igyekszem őket úgy nevelni, hogy ebből felnőttkorukban ne legyen problémájuk.Pedig sokszor egyszerűbb volna elpakoljak helyettük , de akkor mi lenne velük később?..:)
2015. júl. 31. 08:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Mi nem élünk együtt még a párommal, de.

Kiskutyám van, aki még nem teljesen szobatiszta. Meglátja, hogy bepisilt, az az első, hogy szalad a felmosórongyért. Kérdés és szó nélkül.

Csak egy példa.

2015. júl. 31. 11:54
 17/21 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Dögöljön meg az ilyen, aki mással akarja kiszolgáltatni magát.
2015. aug. 1. 14:40
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
nem. maximum abban az esetben ha eloteremti a penzt az allando bejaronore.
2015. aug. 5. 13:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Jelen pillanatban a munkám miatt egyedülálló srácként saját lakásban élek és mindent megcsinálok. A főzéshez is értek, méghozzá nem gyengén, és szeretek is, mivel egyik kedvenc hobbim. Mindazonáltal, aki bejön egyből látja, hogy legénylakásról van szó, amikor pedig együtt vagyok valakivel, nincs az az isten, hogy takarítsak vagy mosogassak vagy bármi ilyesmi, gyakorlatilag az esetek 95%-ban mindent megteszek, hogy kibackeljek a házimunka elől. :D Egyszerűen ilyen vagyok. De a befőttesüveg tetejét bármikor lecsavarom, fülledt nyári estéken kikergetem a denevért, ha berepül a nyitott ablakon, megolajozom a nyikorgó tárgyakat, megcsinálom a csöpögő csapot, visszateszem a tetőn cserepet, ha arrébvitte a szél, és észreveszem, ha új a cipő vagy a frizura.
2015. aug. 20. 12:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Utolso ez akkor vegulis azt jelenti hogy amikor valami "ferfi dolog " van azt szo nelkul megcsinalod, es gondolom ha a baratnod dolgozik es nagyon faradt vagy beteg akkor azert osszeutsz valami etelt es elramolod a szennyes edenyt idonkent ha muszaj?
2015. aug. 21. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!