Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ő megcsal vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő megcsal vagy egyszerűen munka undora lenne?

Figyelt kérdés

Tegnap úsztunk a melóban kolbászt készítettünk, mivel a párom imádja ezért az ő kedvéért készítettünk.

A családban csak ő az egyetlen aki jelentős mennyiséget szokott enni belőle.

Én daraboltam össze és daráltam a húst nő létemre, amíg ő járta a boltokat hozzávalókért.

Az még nem is lényeges mert nem sok kedvem volt a melegben boltba menni, de amikor mondtam neki hogy akkor legalább segítsen fokhagymát pucolni az egyenesen nem tetszett neki, még hosszú percekig húzta az időt a számítógép előtt,mikor én már rég elkezdtem a pucolást.

Aztán ő is neki fogott, de azzal lezárult a segítsége.

Ő kerékpárt szervizelt de a nagy melegbe attól is elment a kedve.

Mikor már még délelőtt kijelentettem neki hogy én összeállítom a kolbásznak valót akkor ő fogja kitölteni.

Akkor is visszakozott de gondoltam ha már élesbe megy a dolog akkor rá tudom kényszeríteni hogy ha már csak neki készül akkor vegye a fáradtságot hogy segítsen is bele.

Előtte leültem kávézni ő klipeket nézegetett amiben tangás csajok táncoltak, én is néztem , közben masziroztattam a lábam.

Aztán egyszer csak felállt és közölte hogy ő elmegy a haverjához, munka, kolbász töltés előtt közvetlen, gyorsan felöltözött.

Én meg leszidtam hogy mit képzel magáról hogy itt hagy munka kellős közepén úgy hogy neki készül a kolbász, na akkor felfújódott, levetkőzött, és ki ment vissza kerékpárt javítani de nem segített kolbászt tölteni.

Miért akart elmenni ilyen hirtelen itthonról, mert nem akart dolgozni vagy a klip hatására elindult benne valami ha esetleg van valakije?

De így sem segített akkor miért akart volna menekülni a meló elől?

2015. júl. 25. 09:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jó de attól kéne visszakapni akivel megtettük és nem azzal akit nem csaltunk meg soha.
2015. júl. 25. 10:20
 12/18 A kérdező kommentje:

Egyébként én arra gondolok hogy minden kapcsolatban van hogy valamelyik erősebben ki tudja mutatni a szeretetét.

Az exemnél én voltam aki kevésbé ki tudta mutatni a szeretetét mert ő mindig leelőzött, szóval ha ő nem jött volna utánam valószínű én mentem volna.

Lehet hogy Ez lesz a gond hogy én túl sokat foglalkozok vele , ő úgy lássa hogy akkor minek jöjjön ha én úgyis megyek.

2015. júl. 25. 10:23
 13/18 anonim ***** válasza:
igen, mert a karma olyan dolog, h kiszámolja, h kit vertél át. :D úgy az igazi, ha nem is attól kapod vissza azt a rosszat, akinek adod, úgy ütősebb sokkal, ezért nem kell átba**ni senkit. :)
2015. júl. 25. 10:25
 14/18 A kérdező kommentje:

De sok olyan is van aki hűséges egész életében és mégis mindig megcsalják, az mit vétett?

Azt hívják pehnek?

2015. júl. 25. 10:32
 15/18 anonim ***** válasza:
azokat is utoléri majd idővel :)
2015. júl. 25. 10:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Most akkor mi a gond tulajdonképpen?

- Nem bízol benne, félsz, hogy megcsal

- Kevés a szex

- Bánt, hogy nem segít neked kolbászt csinálni

- Utálod a pasit úgy, ahogy van, mert félsz, hogy megcsal, mert kevés a szex, és mert nem segít kolbászt csinálni...

A kérdés már csak az, hogy miért vagy vele?

2015. júl. 25. 11:47
 17/18 anonim ***** válasza:
wanda7: ne légy már ennyire illúzióromboló. ez ilyen formában túl egyszerű, nem lehet rajta 200 sorban polemizálni ;)
2015. júl. 25. 11:53
 18/18 Költőnő? ***** válasza:
drága kenyér...
2015. júl. 25. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!