Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő megcsal vagy egyszerűen munka undora lenne?
Tegnap úsztunk a melóban kolbászt készítettünk, mivel a párom imádja ezért az ő kedvéért készítettünk.
A családban csak ő az egyetlen aki jelentős mennyiséget szokott enni belőle.
Én daraboltam össze és daráltam a húst nő létemre, amíg ő járta a boltokat hozzávalókért.
Az még nem is lényeges mert nem sok kedvem volt a melegben boltba menni, de amikor mondtam neki hogy akkor legalább segítsen fokhagymát pucolni az egyenesen nem tetszett neki, még hosszú percekig húzta az időt a számítógép előtt,mikor én már rég elkezdtem a pucolást.
Aztán ő is neki fogott, de azzal lezárult a segítsége.
Ő kerékpárt szervizelt de a nagy melegbe attól is elment a kedve.
Mikor már még délelőtt kijelentettem neki hogy én összeállítom a kolbásznak valót akkor ő fogja kitölteni.
Akkor is visszakozott de gondoltam ha már élesbe megy a dolog akkor rá tudom kényszeríteni hogy ha már csak neki készül akkor vegye a fáradtságot hogy segítsen is bele.
Előtte leültem kávézni ő klipeket nézegetett amiben tangás csajok táncoltak, én is néztem , közben masziroztattam a lábam.
Aztán egyszer csak felállt és közölte hogy ő elmegy a haverjához, munka, kolbász töltés előtt közvetlen, gyorsan felöltözött.
Én meg leszidtam hogy mit képzel magáról hogy itt hagy munka kellős közepén úgy hogy neki készül a kolbász, na akkor felfújódott, levetkőzött, és ki ment vissza kerékpárt javítani de nem segített kolbászt tölteni.
Miért akart elmenni ilyen hirtelen itthonról, mert nem akart dolgozni vagy a klip hatására elindult benne valami ha esetleg van valakije?
De így sem segített akkor miért akart volna menekülni a meló elől?
Egyébként én arra gondolok hogy minden kapcsolatban van hogy valamelyik erősebben ki tudja mutatni a szeretetét.
Az exemnél én voltam aki kevésbé ki tudta mutatni a szeretetét mert ő mindig leelőzött, szóval ha ő nem jött volna utánam valószínű én mentem volna.
Lehet hogy Ez lesz a gond hogy én túl sokat foglalkozok vele , ő úgy lássa hogy akkor minek jöjjön ha én úgyis megyek.
De sok olyan is van aki hűséges egész életében és mégis mindig megcsalják, az mit vétett?
Azt hívják pehnek?
Most akkor mi a gond tulajdonképpen?
- Nem bízol benne, félsz, hogy megcsal
- Kevés a szex
- Bánt, hogy nem segít neked kolbászt csinálni
- Utálod a pasit úgy, ahogy van, mert félsz, hogy megcsal, mert kevés a szex, és mert nem segít kolbászt csinálni...
A kérdés már csak az, hogy miért vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!