Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Együttélés, több éves kapcsolat.
A lány fiatal, dolgozik, minden nap főtt ételt készít, többnyire csak a barátjának, mert a lány a munkahelyén tud kajálni. Változatosan, bőségesen, finoman igyekszik főzni. Amíg nem volt kocsi, 100 fokban ment el biciklivel körutakra bevásárolni, rendszeresen süteménnyel készült a barátjának. Előre elkészíti ételhordóba az ebédet, a srácnak reggel csak el kell pakolni. (A lány hozzáállását akarom megvilágítani, véleményem szerint panaszra nem lehet ok.)
Mindezek ellenére a srác pofákat vág meg szóvá teszi, hogy miért került x. típusú sajt a milánóira, mert az a sajt drágább és nem illik a milánóihoz, ilyet nem szoktunk rátenni. Továbbá van képe olyat mondani a lánynak, hogy nem gondol rá, mert most először az életben előfordult olyan, hogy elfogyott a kenyér és nem szólt róla a lány, mert azt gondolta hogy kivételesen omlett is lehet a reggeli kenyér helyett. Ezt a gondolatmenetet a srác nem is érti, hiszen most nincs sajt és szalámi, anélkül meg vacak az omlett.
Igen, ezek pitiáner dolgok...épp azért elkeserítő, hogy ilyen apróságokból ez sül ki...Nagyon rosszul érint hogy ilyet mer mondani hogy nem gondolok rá. Nagyon sokszor fáradt vagyok és semmi de semmi kedvem nekiállni sütni, csak azért csinálom hogy neki jó legyen. És nagyon bánt hogy rohadtul nem értékeli.
Most konkrétan nem az bánt engem, hogy a kaja miatt mi van, hanem a párom hozzáállása, hogy milyen embernek kell ahhoz lenni,hogy így viselkedjünk azzal aki mindent megtesz hogy nekünk jó legyen. Ízléstelen bunkó dolognak tartom...de legfőképp az bánt, hogy jószívű rendes ember így nem viselkedik.
Ja, és amikor én szóvá teszem, hogy ez felháborító hogy ilyenekért ezt csinálja, azzal jön hogy ez evidens hogy én ezt megteszem, sőt, ez semmi, mert ez kölcsönös hiszen ő is segít nekem (azzal a különbséggel hogy én ezért hálával és megbecsüléssel vagyok iránta). Ő tanácsokkal segít legfőképp, munkát, az élet dolgait illetően. Ami nyilván nagy segítség, de ez van felhánytorgatva. (Nem, nem a pénzes pasi és a csaj klasszikus esetéről van szó, én is dolgozom, elkényeztetve nem vagyok, nőnapra egy szál virágot sem kaptam az évfordulókra szintén soha semmit sem.)
Nektek mi a véleményetek?
Nos,amit még itt hozzátettél Kedves Kérdező, az nagyon jól hangzik.
Besegít a házimunkában, takarít.... Hűha.
Amiket problémának írtál,így már egyre kisebbnek tűnnek.
Először is nyugalom!
Együtt éltek,neked kell kitapasztalnod hogyan kell leszerelni, amikor hülyeségeken problémázik.
Tudod ez olyan,mikor adott egy hisztis nő mondjuk,aki megtalálja élete párját, aki tudja kezelni bolond óra idején, csakhogy megfordítsuk a dolgot.
Ha felnőtt ember létére ilyen a természete,akkor ilyen.
Nem fog megváltozni,ne is akard megváltoztatni.
Amiket írtál, tényleg nem nagy gondok,úgy is kezeld őket.
A mérleg másik felén jócskán van ellensúly.
Talán vicceld el, amikor nem a megfelelő sajt kerül a pizzára, nem fogja leharapni a fejed szerintem.
Ne reagálj indulatosan,mert ilyen baromságok miatt felesleges veszekedni,tényleg pitiáner az egész.
Ha tényleg minden úgy van,ahogy leírtad,akkor kitartás,mindent szépen nyugodtan beszélj meg vele,és sok boldogságot kívánok nektek!:)
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!