Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha soha nem kapok tőle semmit?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel fél évesek leszünk és az első hónapunk előtt mondta hogy ő megszeretne ünnepelni velem minden hónapot mert annyira jól érzi magát velem.Én minden hónapban vettem neki valamit vagy elvittem valahova ő meg eddig semmit.Nincsen sok pénze sőt most talán nincs is neki de most is mondta hogy kapott a szüleitől pénzt mozira és megmaradt neki pénz ezért elmegy ruhát nézni magának a barátnőivel.Meg sem fordul a fejében hogy esetleg nekem vegyen valamit amikor pénteken leszünk fél évesek.Multkor vettem neki egy szép csokrot és még az anyukája is megkérdezte tőle hogy te mit adsz neki? és nem válaszolt.Ti mit csinálnátok ha nem kapnátok soha semmit a barátnőtöktől? Én se vegyek neki semmit? 23/F2015. júl. 7. 15:46
1/6 omba válasza:
"első hónapunk előtt mondta " - te se vedd ennyire komolyan....
Attól még lehettek jól együtt.
De megértem, sz_r érzés.
2/6 anonim válasza:
A havonkénti ajándékozást kicsit túlzásnak tartom, de ismerem ezt a féle figyelmetlenséget: rossz.
nekem a feleségem nem vette észre, hogy kifestettem a konyhát... valami hasonló csalódottság volt.
Felejtsd el azt a régi megjegyzését, ha csak az a baj, lépj túl rajta.
3/6 anonim válasza:
Ha minden honapot megünneplitek akkor ne csodálkozzatok hogy ilyen szar a kapcsolat.. .a csaj hülyére vesz, te meg a farkad után mész... ez van szokj hozzá :D
4/6 anonim válasza:
Hát nálunk is volt ez, de az ünneplés marhára nem azt jelenti, hogy minden hónapban kell egy ajándék. Azt mondjátok, hogy boldog hónapfordulót, szexeltek egy nagyot, és kitaláljátok aznap mit szeretnétek csinálni.
Ez a folyamatos ajándékozás olyan erőltetett.
5/6 anonim válasza:
Hónap ünneplés... :D Tinikapcsolatban még megértem, így már nem. A csaj szeretett volna ajándékokat kapni, ennyi.
6/6 anonim válasza:
cserébe egy mélytorkossal meglephetne, ha már pénze nincs.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!