Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Önzőség a párom részéről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzőség a párom részéről?

Figyelt kérdés
Van lehetőség külföldi munkára ahol alapszintû nyelvtudás az elvált, és betanítanak de még nyelv oktatást is adnak.Én mennék szívesen de ő hallani sem akar róla hogy ketten ki menjünk,én egyedül meg nem mennék mert szeretem és nem hisz se ő se én a távkapcsolatban.Másfél éve vagyunk együtt.Szeretjük egymást de megéri feladni azt amire vágyunk a párunkért vagy ő az önző...Nem tudom. Minden ismerősöm küldte vágyik nem értem ezt. L/22
2015. júl. 6. 18:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért de telefonról írok.
2015. júl. 6. 18:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Elsőre én is önzőnek mondanám, de ő milyen érveket hozz fel amellett, hogy ne menjetek?
2015. júl. 6. 18:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem tud angolul és hogy visszatoloncolják az embereket stb stb. De sehova nem akar menni.Nyaralni se. Nem hogy külföldre de még belföldre se mert hogy meleg van.De mindig van valami kifogás.Ha tél van akkor.Ha ősz tavasz nyár akkor. Mindig. Ahogy a külföldi munkalehetőségre is.Otthon szeret punnyadni és ennyi. 😞
2015. júl. 6. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Azért gondolj bele, miért is önzőség?

Mert nem megy veled ahova te szeretnél? Ő meg itthon szeretne maradni, te meg nem akarsz vele itthon maradni. Akkor az nem önzőség?

Persze hogy nem az, mint ahogy az ő álláspontja sem.

Divatos manapság az a szélsőséges világkép, hogy már szinte bűnnek számít, ha valaki nem akar külföldön dolgozni, de igazság szerint csak arról van szó, hogy más a jövőképetek.

Márpedig ha nem azonos a jövőképetek, az életcélotokat nem tudjátok összehangolni, akkor sajnos lehet, hogy tényleg nincs közös jövőtök.

2015. júl. 6. 19:20
 5/10 A kérdező kommentje:

És az mennyire normális egy kapcsolatban ahol egy fiatal 25 éves férfi nem akar sose csinálni semmit csak otthon feküdni a tv elött? Ne menjünk külföldre a nem kell.De normális az h se állatkert se mozi se színház se strand se étterem se egy séta? Ez nem.önzőség? Hogy nem gondol rám? Mert nag teher elindulunk

elnyalni egy fagyi Vagy megnézni egy filmet a moziban....

2015. júl. 6. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy még ha most egy ideig meg is erőltetné magát és kicsit többet kimozdulnátok a kedvedért, idővel megint ugyanilyen otthonülős lenne. :( Az ember sokáig nem tud kibújni a bőréből.
2015. júl. 6. 19:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj egyedul.Lehet,eszre sem fogja venni a TV elott punnyadva, hogy nem vagy mellete.
2015. júl. 6. 20:12
 8/10 omba ***** válasza:
100%

Nem önző: tunya..... nem vagytok egymáshoz valók, ha nem a külföldi munka, akkor a belföldi... te akarsz valamit az élettől, és teszel is érte.

Most pl. tedd azt, hogy belevágsz ebbe a munkába.

Ilyen pasit találsz bármelyik öregek otthonában.

2015. júl. 7. 16:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem önző, hanem otthonülős fajta, unalmas alak, ha ez neked kevés, most lépj le inkább,ragad meg az alkalmat és a munkát,mert ha vele maradsz, később még lehet bánni fogod.

Az élet színes,és izgalmas, ne pazarold egy unalmas pasira, még ha úgy érzed, hogy szereted is.szűklátókörüség ilyenkor arra gondolni, hogy nem találnál mást.hisz több millió olyan pasi van, akivel ezerszer inkább összeillenél.

2015. júl. 8. 09:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen önző, ne add fel az álmaidat, mert később megbánod. Menj!
2015. júl. 8. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!