Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nő sok gond?
A húgom férjével beszélgettem ma. (Megint) véget ért a kapcsolatom, és a testvéremmel jó volt kicsit beszélgetni. Aztán elment az oviba a gyerekekért, és a sógorom lejött addig hozzám. Ő külföldi és ez miatt kicsit másképp látja az életet (szerintem). Nagyon helyes, magas és izmos, nagy szép barna szemek és dús barna ha. A húgom alacsony, ducika és nem egy szépség, de! nagyon házias, okos, kedves és megértő! a sógorom azt mondta, hogy nem akart szép nőt feleségül venni, de a barátnői azok voltak és velük sok gond volt. A szép nők "nagyszájúak" és nehéz velük hosszútávra tervezni. A húgom boldog vele, annak ellenére, hogy én ugy látom a lényegesebb kérdésekben a férje dönt. A húgom nem dolgozik, de a férje mindent megad nekik, azt mondja bízik benne, mert okos és tudja nem csinálna butaságot. A férje bank számlájához tartozó kártya nála van, annyit és arra költhet amire akar és erről nem kell beszámolnia. Van két gyerekük és most várják a 3.at. A férje sokat dolgozik, de mindig elérhető a szüléseknél ott volt, az ovis rendezvényeknél ott volt, mondhatni példás apa és férj. Bár szerintem azért csajozik, csak nagyon diszkréten.
Ilyen ő. És azt mondja a férfiak félnek, problémásnak találják a szép nőket, szerinte nem anya és feleség típusok és ezért nem találok olyan férfit akivel boldog lehetnék hosszútávon is.
Így van?
Leginkabb FÉRFIAK véleménye érdekelne. Milyen a feleséged, és miért őt választottad?
"Tudod a szép nőket sokan dolgozzák és nem felelnek meg egy anyának,csak dugni inkább".
visszaolvasva ez kemény :,D khm
ez igen igen erős lett így,inkább a népszerű,egós, feltűnően szép,és lazább erkölcsű nőkre érettem ezt :D
akikkel példálóztam is.Elvakított a saját példám
Szépek közt vannak kiváló anyukának alkalmas kedves nők is,nem is kevés.
ritka minimum évenkénti alkalom egyike mikor magamat kell kiegészíteni némi magyarázattal :/
(ezt már csak azért hogy ez is 0 legyen biztosra,nem kockáztatok :) )
Szép nő sok gond lenne? Nem,de lehet. Nem szabad így általánosítani.Függ a 2 személytől,a köztük lévő bizalom mértékétől,a kapcsolat minőségétől.
Ami tény,egy nem túl jó párkapcsolatban egy jó nőnél nagyobb az esély a megcsalásra, már a nagy számok törvénye alapján is,ugye!?
Lehet egy bomba csaj is fülig szerelmes,aki soha nem csalnámeg a férjét,jó anya,és feleség.
Amit a testvéred férje mond,az elgondolkodtató, mindenféle szempontból....de egész más értelemben, mint ahogy ő állítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!